• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η Lexus συνεργάζεται με την κινηματογραφική εταιρεία Marvel Studios, δημιουργώντας από κοινού δύο εκδοχές του Lexus LC που αντλούν έμπνευση από τον σούπερ ήρωα Black Panther της ομώνυμης ταινίας.

Το concept «Lexus Black Panther Inspired LC» διαθέτει μια σπέσιαλ βαφή, με τη μορφή του σούπερ ήρωα να βρίσκεται στο καπό.

Το αμάξωμα έχει φαρδύνει ώστε να χωρέσουν οι μεγαλύτεροι τροχοί, ενώ πίσω έχει τοποθετηθεί αεροτομή.

Η Lexus αναφέρει πως το σύνολο του Black Panther Inspired LC έχει δεχθεί μια τόνωση από …vibranium, το μυθικό μέταλλο που υπάρχει μόνο στην πατρίδα του ήρωά μας, την Wakanda.

Το περιορισμένης παραγωγής LC θα αποτελέσει το πρώτο μέλος της οικογένειας «Inspiration Series» της Lexus. Στην αγορά των Η.Π.Α. θα φτάσουν μόλις 100 αντίτυπα, όλα τους στην απόχρωση Structural Blue.

Το αυτοκίνητο διαθέτει carbon πινελιές, σφυρήλατους τροχούς 21 ιντσών, εσωτερικό σε λευκή, πορτοκαλί και μπλε απόχρωση, αλλά και ένα σετ σομελιέ εμπνευσμένο από τη σχεδίαση του LC.

Το Lexus LC του σούπερ ήρωα

1.805 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/10/2017

Ένας ακόμα σούπερ ήρωας, ο Black Panther της ομώνυμης ταινίας που θα κάνει ντεμπούτο του χρόνου, αποκτά το δικό του αυτοκίνητο, το Lexus Black Panther Inspired LC, με την ιαπωνική εταιρεία να φτιάχνει και ένα «κανονικό» μοντέλο προς τιμήν του χαρακτήρα της Marvel.

Η Lexus συνεργάζεται με την κινηματογραφική εταιρεία Marvel Studios, δημιουργώντας από κοινού δύο εκδοχές του Lexus LC που αντλούν έμπνευση από τον σούπερ ήρωα Black Panther της ομώνυμης ταινίας που θα κάνει ντεμπούτο του χρόνου. Το ένα LC αποτελεί μια σχεδιαστική σπουδή, το άλλο όμως θα περάσει σε περιορισμένη παραγωγή. Αμφότερα θα βρεθούν στις 31 Οκτωβρίου στα εγκαίνια της φετινής έκθεσης SEMA.
 

 
Το concept «Lexus Black Panther Inspired LC» διαθέτει μια σπέσιαλ βαφή, με τη μορφή του σούπερ ήρωα να βρίσκεται στο καπό. Το αμάξωμα έχει φαρδύνει ώστε να χωρέσουν οι μεγαλύτεροι τροχοί, ενώ πίσω έχει τοποθετηθεί αεροτομή. Η Lexus αναφέρει πως το σύνολο του Black Panther Inspired LC έχει δεχθεί μια τόνωση από …vibranium, το μυθικό μέταλλο που υπάρχει μόνο στην πατρίδα του ήρωά μας, την Wakanda.
 
Σε ό,τι έχει να κάνει με το περιορισμένης παραγωγής LC, αυτό θα αποτελέσει το πρώτο μέλος της οικογένειας «Inspiration Series» της Lexus. Στην αγορά των Η.Π.Α. θα φτάσουν μόλις 100 αντίτυπα, όλα τους στην απόχρωση Structural Blue. Το αυτοκίνητο διαθέτει carbon πινελιές, σφυρήλατους τροχούς 21 ιντσών, εσωτερικό σε λευκή, πορτοκαλί και μπλε απόχρωση, αλλά και ένα σετ σομελιέ εμπνευσμένο από τη σχεδίαση του LC.

 
Σχολιάστε την είδηση 1 σχόλια