2 φωτογραφίες »

Έχει σχεδιαστεί και δημιουργηθεί από την κορυφαία καλλιτέχνη τατουάζ του Λονδίνου Claudia De Sabe και τον σύζυγό της Yutaro.

Το Lexus UX με το τατουάζ (+vid)

2.092 Επισκέψεις στο άρθρο (19/3/2020)

Χιλιάδες άνδρες και γυναίκες κοσμούν το σώμα τους με τατουάζ, γιατί όχι λοιπόν και το αυτοκίνητό τους. Μην απορείτε. Μια χαρά γίνεται αυτό που λέμε και η Lexus είναι εδώ για να το αποδείξει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο. Για δείτε!


Ας φανταστούμε ότι έχετε ένα αυτοκίνητο, πιο συγκεκριμένα, ένα Lexus. Έχετε αποφασίσει να ακολουθήσετε την τάση και να αποκτήσετε ένα νέο crossover UX σε λευκό χρώμα, όμως θέλετε να το κάνετε λίγο πιο ξεχωριστό. Ε μην ψάχνετε τον τρόπο, καθώς η Lexus το σκέφτηκε αυτό πριν απ` όλους. Έτσι η ιαπωνική δημοσιοποίησε το πρώτο αυτοκίνητο στον κόσμο το οποίο ονομάζει ως «tattooed UX».
 
Το «UX με το τατουάζ» όπως θα λέγαμε συνειρμικά από το γνωστό βιβλίο του Στιγκ Λάρσον (The girl with the dragon tattoo) που έφερε στις κινηματογραφικές αίθουσες ο Ντέιβιντ Φίντσερ, σύμφωνα με τη μάρκα εμπνέεται από την «δεξιοτεχνία και την παραδοσιακή ιαπωνική τέχνη». Έχει σχεδιαστεί και δημιουργηθεί από την κορυφαία καλλιτέχνη τατουάζ του Λονδίνου Claudia De Sabe και τον σύζυγό της Yutaro. Το ζευγάρι πήρε ένα κοινό λευκό UX στο οποίο εν τέλει έδωσε την εξωτερική εμφάνιση που βλέπετε στις εικόνες και το βίντεο.
 
Για να φτάσουν στο τελικό αποτέλεσμα η Claudia De Sabe και ο Yutaro χρειάστηκαν πάνω από έξι μήνες, ωστόσο σύμφωνα με δηλώσεις της πρώτης το τελικό αποτέλεσμα την αφήνει πέρα για πέρα ικανοποιημένη.
 

Mercedes
moto