To LinkedIn «πρόδωσε» την επόμενη Mustang

3.534 Επισκέψεις στο άρθρο (5/2/2020)

Η Ford θέλησε να καλύψει με αγγελία της στο LinkedIn μια θέση μηχανικού στο εργοστάσιο της αλλά μάλλον έδωσε στην δημοσιότητα περισσότερα πράγματα από ό,τι θα έπρεπε.


To LinkedIn είναι μια πλατφόρμα στην οποία οι χρήστες μπορούν να προβάλουν τα επαγγελματικά προσόντα τους ενώ οι εταιρείες μπορούν την χρησιμοποιήσουν για να ανακοινώσουν τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας.

Μια από τις εταιρείες αυτές είναι και η Ford αλλά μια πρόσφατη αγγελία που ανέβασε για μια θέση εργασίας που προσφέρει, θελημένα ή άθελά της, άνοιξε τον ασκό του Aιόλου σχετικά με την επόμενη Μustang.

O λόγος είναι ότι η Ford στην αγγελία της αναφέρει συγκεκριμένα πως ψάχνει να βρει έναν μηχανικό για τους τομείς εσωτερικού θορύβου (από αέρα και κύλιση) και διαρροής αέρα για το εργοστάσιο Flat Rock κάνοντας λόγο πως θα είναι μέρος της εξέλιξης της επόμενης Mustang αναφέροντας μάλιστα και τον κωδικό της (S650) και ότι θα λανσαριστεί το 2023! Πριν κάνει ντεμπούτο πάντως η έβδομης γενιάς Mustang, είτε το 2022 είτε το 2023, οι φήμες κάνουν λόγο πως η Ford έχει στα άμεσα σχέδιά της να λανσάρει μια υβριδική έκδοση μέσα στο 2020 αλλά, πιθανώς και μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση το 2021.

Η τωρινή γενιά λανσαρίστηκε για πρώτη φορά το 2015 ενώ το 2017 έλαβε ένα μικρό facelift. Ακόμα και αν πωλήσεις της μειώθηκαν το 2019 κατά 4,4%, συνεχίζει να είναι το πρώτο σε πωλήσεις σπορ αυτοκίνητο στις ΗΠΑ για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά.

Mercedes
test center