Ένα νέο 4κίνητο, πρωτότυπο όχημα ετοίμασε η MINI, το οποίο βασίστηκε στο Cooper S Paceman και το ονόμασε MΙΝΙ Paceman Adventure Concept.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ένα νέο 4κίνητο, πρωτότυπο όχημα ετοίμασε η MINI, το οποίο βασίστηκε στο Cooper S Paceman και το ονόμασε MΙΝΙ Paceman Adventure Concept.

Το MΙΝΙ Paceman και… σε pick up!

8.681 Επισκέψεις στο άρθρο (28/4/2014)

Η ΜΙΝΙ δημιούργησε ένα νέο 4κίνητο πρωτότυπο μοντέλο που έχει βασιστεί στο Cooper S Paceman, ενώ σχεδιαστικά έχει λάβει στοιχεία και από pick up, αφού συνδυάζει 2θέσια καμπίνα και καρότσα πίσω.

Ένα νέο 4κίνητο, πρωτότυπο όχημα ετοίμασε η MINI, το οποίο βασίστηκε στο Cooper S Paceman και το ονόμασε MΙΝΙ Paceman Adventure Concept. Πιο συγκεκριμένα, το νέο μοντέλο διαθέτει μια 2θέσια καμπίνα -όπως τα pick up- και μια μεγάλη καρότσα πίσω για φόρτωση των αποσκευών. Επίσης, τοποθετήθηκε μια σχάρα οροφής που φιλοξενεί τη ρεζέρβα και μια σειρά προβολέων, ενώ σύμφωνα με στοιχεία που διέρρευσαν έγιναν αλλαγές στην ανάρτηση, ώστε να αυξηθεί η απόσταση από το έδαφος σε σχέση με το Cooper S Paceman, χωρίς όμως να ανακοινωθούν ακόμα τα ακριβή νούμερα. Επιπλέον, το εν λόγω πρωτότυπο φορά εκτός δρόμου ελαστικά για να τονιστεί η «περιπετειώδης» σχεδίαση του νέου Paceman Adventure Concept.Σε επίπεδο κινητήρων, το νέο μοντέλο δανείζεται τον 1,6 λτ. κινητήρα του Cooper S Paceman που αποδίδει 184 PS και 260 Nm ροπής, ενώ το συγκεκριμένο μοτέρ συνδυάζεται με σύστημα μετάδοσης της κίνησης και στους 4 τροχούς.Προς το παρόν, δεν έχει διευκρινιστεί αν το νέο Paceman Adventure Concept θα περάσει στην παραγωγή, αφού από ότι φαίνεται η εταιρεία θέλει προηγουμένως να «σφυγμομετρήσει» αντιδράσεις.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center