Το ΜΧ-5 έγινε Morgan.

Το ιδιαίτερο MX-5 σύμφωνα με την εταιρεία έχει μήκος 4.580 χιλιοστά.

Στο εσωτερικό το ΜΧ-5 διατηρεί ακόμα τα σύγχρονα τεχνολογικά χαρακτηριστικά που προσφέρει η Mazda στα μοντέλα της.

Το ΜΧ-5 έγινε Morgan

2.959 Επισκέψεις στο άρθρο (23/2/2018)

Ένα Mazda MX-5 απέκτησε καινούργια ταυτότητα και πήρε τη μορφή μιας Morgan, ύστερα από την έμπνευση που είχαν οι άνθρωποι της Mitsuoka. Δείτε περισσότερα.

Η ιαπωνική εταιρεία Mitsuoka είναι γνωστή για τα έργα της, τα οποία τις περισσότερες φορές χαρακτηρίζονται από σχεδόν ολική αλλαγή στην εικόνα ενός αυτοκινήτου, με τελευταίο παράδειγμα αυτό το Mazda MX-5, που μετατράπηκε σε ένα κλασικό βρετανικό roadster, θυμίζοντας σε μεγάλο βαθμό τα Morgan, MG T-Series και Jaguar XK120.
 
Όπως μπορούμε να δούμε το αυτοκίνητο έχει αποκτήσει ένα πιο μακρύ εμπρόσθιο μέρος, με ένα τμήμα των μπροστινών φτερών να είναι βαμμένο σε μαύρο χρώμα. Στο εσωτερικό το ΜΧ-5 διατηρεί ακόμα τα σύγχρονα τεχνολογικά χαρακτηριστικά που προσφέρει η Mazda στα μοντέλα της, ωστόσο οι άνθρωποι της εταιρείας έχουν διαφοροποιήσει την ταπετσαρία.
Το ιδιαίτερο MX-5 σύμφωνα με την εταιρεία έχει μήκος 4.580 χιλιοστά, ενώ σε ότι αφορά τη μονάδα ισχύος δεν έχει υπάρξει καμία διαφοροποίηση έχοντας τον τετρακύλινδρο κινητήρα 1.5 λίτρων Skyactiv-G που προσφέρει 130 ίππους και συνδυάζεται είτε με εξάρι χειροκίνητο κιβώτιο, είτε με ίδιων σχέσεων αυτόματο.
 
Τέλος σε ότι αφορά το κόστος απόκτησης αυτό δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο κατά το παρελθόν η εταιρεία είχε κατασκευάσει ένα παρόμοιο μοντέλο με μια ηλεκτρική hardtop οροφή, του οποίου η τιμολόγηση ξεκίνησε από τις 53.800 λίρες Αγγλίας (περίπου 61.000 ευρώ).

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center