• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Προεξάρχον χαρακτηριστικό του Demio Racing Concept είναι το σπορ αεροδυναμικό body kit, το οποίο αποτελείται από ένα μαύρο γυαλιστερό κάτω spoiler, πλευρικά μαρσπιέ, πίσω διαχύτη και αεροτομή οροφής.

Επιπλέον αλλαγές του Demio Racing Concept σε σχέση με το «κανονικό» Mazda2 είναι η κεραία τύπου «πτερύγιο καρχαρία», οι αυτοκόλλητες ρίγες και μαύρα καπάκια καθρεπτών.

Η ανάρτηση είναι ελαφρώς χαμηλωμένη και τα φρένα είναι πιο ισχυρά και κάπου εδώ τελειώνουν οι τεχνικές βελτιώσεις του ιδιαίτερου αυτού Mazda2.

Το Mazda2 «αγρίεψε»

7.290 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/4/2015

Μια βελτιωμένη πρωτότυπη έκδοση του Mazda2 παρουσιάστηκε στην Ιαπωνία, ένα αυτοκίνητο με «επιθετικό» body kit και μικρές τεχνικές επεμβάσεις σε ανάρτηση και φρένα, με την εξέλιξη όμως να αφήνει έξω τον κινητήρα.

 
Στην Ιαπωνία, στο event «Motor Sport Japan 2015 Festival», η Mazda παρουσίασε μια νέα πρωτότυπη εκδοχή του Demio, του μοντέλου δηλαδή που εμείς γνωρίζουμε ως Mazda2. Λόγος γίνεται για το Demio Racing Concept, προεξάρχον χαρακτηριστικό του οποίου είναι το σπορ αεροδυναμικό body kit που φέρει, το οποίο αποτελείται από ένα μαύρο γυαλιστερό κάτω spoiler, πλευρικά μαρσπιέ, πίσω διαχύτη, αεροτομή οροφής, κεραία τύπου «πτερύγιο καρχαρία», αυτοκόλλητες ρίγες και μαύρα καπάκια καθρεπτών.

Η ανάρτηση είναι ελαφρώς χαμηλωμένη και τα φρένα είναι πιο ισχυρά και κάπου εδώ τελειώνουν οι τεχνικές βελτιώσεις του ιδιαίτερου αυτού Mazda2. Έτσι, κάτω από το καπό του βρίσκεται το 1.5 SkyActiv-D σύνολο πετρελαίου το οποίο αποδίδει 105 ίππους. Ίδιο παραμένει και το μηχανικό κιβώτιο των 6 σχέσεων.

Κλείνοντας, υπενθυμίζουμε πως τον περασμένο Ιανουάριο η ιαπωνική εταιρεία είχε παρουσιάσει στο Tokyo Auto Salon άλλη μία «άγρια» εκδοχή του Mazda2, γεγονός που δείχνει πως κάτι ιδιαίτερο «μαγειρεύει» η φίρμα για το μικρό της μοντέλο.