• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Μην ψάχνετε και αισθητικές διαφορές στην ανανεωμένη Porsche Cayenne, καθώς το «ζουμί» βρίσκεται στο εσωτερικό.

Η διαφορά αφορά στον εξοπλισμό της Cayenne, καθώς πλέον διατίθεται με το νέας γενιάς σύστημα infotainment της εταιρείας, το PCM (Porsche Communication Management).

Το PCM στην Cayenne

3.385 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 9/3/2016

Η Porsche ανανεώνει την Cayenne, αλλά μην πάει ο νους σας στο …κακό, καθώς η μόνη διαφορά που υπάρχει στο πολυτελές SUV, είναι πως πλέον διαθέτει στον εξοπλισμό του το νέας γενιάς σύστημα infotainment PCM.

 
Την είδηση για τη δημιουργία μιας βασικής, 2λιτρης, έκδοσης για την Macan, ακολούθησε άλλη μία που αφορά στο μεγαλύτερο SUV της Porsche, την Cayenne. Η διαφορά αφορά στον εξοπλισμό της Cayenne, καθώς διατίθεται με το νέας γενιάς σύστημα infotainment της εταιρείας, το PCM (Porsche Communication Management). Έκανε ντεμπούτο στην ανανεωμένη 911 και προσφέρεται στην Cayenne χωρίς έξτρα χρέωση. Συνεργάζεται με μια οθόνη αφής 7 ιντσών υψηλής ανάλυσης.

Περισσότερα νέα στο Auto Τρίτη

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της Porsche, το PCM έχει επανασχεδιαστεί για να μοιάζει στη λειτουργία του με ένα smartphone, ενώ ο οδηγός μπορεί να το χειριστεί μέσω χειρονομιών. Προσφέρει συνδεσιμότητα Bluetooth, έχει θύρες USB και SD, ενώ είναι συμβατό με το Apple CarPlay. Νέο είναι και το σύστημα GPS, που υπόσχεται υψηλής ευκρίνειας χάρτες και απεικόνιση 3D, ενώ δέχεται και φωνητικές εντολές. Με επιπλέον χρέωση, διατίθεται το Connect Plus, ενώ άλλες λειτουργίες που συναντάμε στο εσωτερικό της Cayenne είναι τα Google Street View, Google Earth, νέο Porsche Connect App, Wi-Fi hotspot και Car Connect App.