Το Ramsmobile RM-X2 είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα που έκαναν το ντεμπούτο τους στο πρόσφατο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Tο όχημα βασίζεται σε ένα πλαίσιο από ανθρακονήματα.

Οι επιβάτες εισέρχονται στο RM-X2 μέσω μιας τεράστιας πόρτας που ανοίγει προς τα πάνω.

H καμπίνα περιλαμβάνει μια σειρά από οθόνες τόσο για τον οδηγό όσο και για τους υπόλοιπους επιβάτες.

Το Ramsmobile RM-X2 είναι το hypercar των SUV

3.896 Επισκέψεις στο άρθρο (17/9/2019)

Το Ramsmobile RM-X2 είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα που έκαναν το ντεμπούτο τους στο πρόσφατο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, με την εταιρεία να δίνει στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες για το θηριώδες hypercar των SUV, όπως η ίδια αναφέρει.


Σύμφωνα με όσα αναφέρει η φίρμα το όχημα βασίζεται σε ένα πλαίσιο από ανθρακονήματα, το οποίο σε κάποια μέρη του έχει επικάλυψη από τεφλόν για να μην κολλάει η λάσπη όταν πραγματοποιεί off-road διαδρομές! Αυτοί που θα εμπιστευτούν το μοντέλο θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από έξι ή οκτώ θέσεις επιβατών, ωστόσο όσοι και να είναι θα απολαύσουν τις διαδρομές χάρη στην αυτόματα ρυθμιζόμενη αερανάρτηση.  
 
Οι επιβάτες εισέρχονται στο RM-X2 μέσω μιας τεράστιας πόρτας που ανοίγει προς τα πάνω, ενώ η καμπίνα περιλαμβάνει μια σειρά από οθόνες τόσο για τον οδηγό όσο και για τους υπόλοιπους επιβάτες.
 
Στο κομμάτι των κινητήρων οι επιλογές είναι ένας V8 υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας με κομπρέσορα 6,2 λίτρων, ένας V8 ντίζελ κινητήρα 6,6 λίτρων ή ένα αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης. Η ιπποδύναμη φτάνει τα 1.013 άλογα, ενώ η εταιρεία υπόσχεται πως το σπριντ 0-100 χλμ./ώρα γίνεται σε 3,3 δευτερόλεπτα.
 
Τέλος να σημειωθεί πως αρχικά η Ramsmobile σκοπεύει να κατασκευάσει 12 μονάδες του RM-X2 το 2020. Τέσσερις εκδόσεις θα προσφερθούν με την βασική να λέγεται πως παρόλο το μέγεθος του αυτοκινήτου το βάρος του θα κυμαίνεται στα 1.500 κιλά.
  

Mercedes
moto