3 φωτογραφίες »

Το φουτουριστικό μοντέλο το οποίο μπορείτε να δείτε στις εικόνες αλλά και στο βίντεο του θέματος αποτελεί προϊόν εργασίας του ταλαντούχου σχεδιαστή Shijie Yu.

Το Range Rover του μέλλοντος (+vid)

2.397 Επισκέψεις στο άρθρο (13/7/2020)

Ένας σχεδιαστής κλήθηκε να φανταστεί και να δημιουργήσει το πρωτότυπο ενός Land Rover Range Rover το οποίο θα ήταν σε θέση να προσελκύσει ακόμα περισσότερους νέους αγοραστές καλύπτοντας τις ανάγκες τους, κάτι που έκανε με πολύ εντυπωσιακό τρόπο, μετατρέποντας ουσιαστικά το εσωτερικό σε μία κρυφή... ντουλάπα.


Το φουτουριστικό μοντέλο το οποίο μπορείτε να δείτε στις εικόνες αλλά και στο βίντεο του θέματος αποτελεί προϊόν εργασίας του ταλαντούχου σχεδιαστή Shijie Yu. Μάλιστα όπως ο ίδιος αναφέρει το εν λόγω πρότζεκτ είναι μία από τις εργασίες που αποτέλεσαν την πτυχιακή του για να καταφέρει να αποφοιτήσει από το τμήμα σχεδιασμού μεταφορών.
 
Αφού λοιπόν τελειώσαμε με τις συστάσεις, κοιτώντας το μοντέλο παρατηρούμε πως το όχημα φαίνεται αρκετά μοντέρνο, ωστόσο είναι άμεσα αναγνωρίσιμο ως Range Rover. Σε αυτό βασικό ρόλο παίζει η μάσκα, αλλά και ο συνολικός σχεδιασμός που έχει δώσει ο καλλιτέχνης. Από κει και πέρα όμως υπάρχουν και νέα χαρακτηριστικά όπως οι αντικρίστηκα ανοιγόμενες πόρτες.
 
Τα πράγματα γίνονται ακόμα καλύτερα μέσα στην καμπίνα, όπου η συνολική εικόνα αφήνει μία αίσθηση, άνεσης, ευρυχωρίας και πολυτέλειας. Τα δερμάτινα καθίσματα, ένα υποβραχιόνιο πολλών χρήσεων και αρκετοί κρυφοί χώροι αποθήκευσης είναι τα βασικά χαρακτηριστικά. Highlights η συρταρωτή θήκη για κοστούμια κάτω από τον χώρο αποσκευών και η θήκη για παπούτσια κάτω από τα μπροστινά καθίσματα.
 
«Αυτό το έργο επικεντρώνεται περισσότερο στην εσωτερική διακόσμηση και ο συνδυασμός της μελλοντικής τεχνολογίας και της κλασικής πολυτέλειας είναι το θέμα του σχεδιασμού», σημειώνει μεταξύ άλλων ο σχεδιαστής.
 
Δείτε το βίντεο
 

peugeot
citroen