Tο Tank Military Edition διαθέτει βαλλιστική θωράκιση 7ου επιπέδου.

H τιμή του Rezvani Tank Military Edition ξεκινά από 295.000 δολάρια (περίπου 251.000 ευρώ).

Το Rezvani Tank πήγε στρατό (+vid)

2.120 Επισκέψεις στο άρθρο (12/7/2018)

Πριν από λίγο διάστημα η Rezvani είχε κάνει την επίσημη παρουσίαση του Tank και σήμερα προχώρησε ένα βήμα παραπέρα συστήνοντάς μας την στρατιωτική του έκδοση.

Ξεκινώντας από το πιο εντυπωσιακό στοιχείο το Tank Military Edition διαθέτει βαλλιστική θωράκιση 7ου επιπέδου κάτι που σημαίνει πως αντιστέκεται στα πιο συνηθισμένα πυροβόλα όπλα και σε πυρομαχικά διαμετρήματος 7.62x51mm. Μάλιστα το εντυπωσιακού SUV έχει προνοήσει και για πόλεμο αερίων όντας εξοπλισμένο με προστατευτικές μάσκες.
 
Από κει και πέρα το «θηρίο» διαθέτει τα κατάλληλα ελαστικά, κουτί πρώτων βοηθειών, σύστημα ενδοεπικοινωνίας που μπορεί να επικοινωνήσει ακόμα και με άτομα που βρίσκονται έξω από το όχημα, μια δεξαμενή καυσίμου καλυμμένη από Kevlar, αλλά και ισχυρά φωτιστικά σώματα.
Για να αντιμετωπιστεί η πιθανότητα πρόσθετου βάρους, η στρατιωτική αυτή έκδοση έχει λάβει από τους κατασκευαστές ένα ενισχυμένο σύστημα ανάρτησης, ενώ οι πελάτες μπορούν να παραγγείλουν προαιρετικά έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα Hellcat V8 6,2 λίτρων που προσφέρει 716 ίππους. Αυτοί που δεν θέλουν το συγκεκριμένο κινητήρα θα πρέπει να αποδεχτούν τον HEMI V8 των 6,4 λίτρων που προσφέρει 507 άλογα.
 
Τέλος να σημειωθεί πως η τιμή του Rezvani Tank Military Edition ξεκινά από 295.000 δολάρια (περίπου 251.000 ευρώ).  
 

PEIRAIOS LEASING
test center