Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Κάτω από το καπό θα μπορούσε να λάβει τον 4κύλινδρο κινητήρα των 2,5 λίτρων από το WRX STI με απόδοση πάνω από 300 άλογα.

Το Subaru Forester STI;

8.755 Επισκέψεις στο άρθρο (17/6/2018)

Θα δούμε το νέο Subaru Forester σε έκδοση STI; Πόσα άλογα θα είναι; Εσάς πώς σας φαίνεται;

Το πέμπτης γενιάς Subaru Forester μπορεί να παρουσιάστηκε πρόσφατα στο κοινό διατηρώντας τον πρακτικό και δυναμικό του χαρακτήρα, ωστόσο δεν είναι λίγοι αυτοί που θα ήθελαν να δουν κάτι πιο καινοτόμο και ριζοσπαστικό σχεδιαστικά.

Για αυτόν τον λόγο, οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές της X-Tomi Design αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα δικό τους σχέδιο για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το νέο Forester σε έκδοση STI και εμφάνιση αρκετά πιο σπορτίφ και επιθετική. Μπροστά μπορούμε να δούμε ότι υπάρχει ένας ριζικά ανανεωμένος πρόβολος με μαύρη γρίλια, νέο προφυλακτήρα και αλλαγμένους εισαγωγείς αέρα ενώ στην συνέχεια βλέπουμε μαύρες ζάντες, κόκκινες δαγκάνες φρένων, πλαϊνές ποδιές και το αυτοκίνητο σε μειωμένη απόσταση από το έδαφος.
 

Κάτω από το καπό θα μπορούσε να λάβει τον 4κύλινδρο κινητήρα των 2,5 λίτρων από το WRX STI με απόδοση πάνω από 300 άλογα, αρκετά περισσότερα από τους 182 που αποδίδει ο boxer κινητήρας στην απλή εργοστασιακή έκδοση.

Η Subaru ενημερώνει πως η αμερικανική έκδοση του νέου Forester θα διατεθεί σε τέσσερις εκδόσεις Premium, Sport, Limited και Touring, όλες εξοπλισμένες με το πακέτο συστημάτων ασφαλείας και υποβοήθησης οδηγού EyeSight, μέσα στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και ένα νέο σύστημα που ονομάζεται DriverFocus, το οποίο σύμφωνα με τον Ιάπωνα κατασκευαστή μπορεί να αναγνωρίσει στο πρόσωπο του οδηγού τα σημάδια κόπωσης ή την απόσπαση της προσοχής του από την οδήγηση.

Πώς σας φαίνεται;

Ας δούμε τι καίει κάθε τύπος αυτοκινήτου: