• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το Subaru Legacy θα κάνει το ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Σικάγο.

Εκτός από το εξωτερικό η Subaru έδωσε και μία πρώτη γεύση του εσωτερικού.

Το Subaru Legacy πριν το ντεμπούτο του

2.139 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 1/2/2019

Το Subaru Legacy θα κάνει το ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Σικάγο σε λίγες ημέρες και η εταιρεία φροντίζει να κρατήσει σε εγρήγορση τους φίλους της μάρκας, δημοσιεύοντας δύο teaser εικόνες, μία από το εξωτερικό και μία από το εσωτερικό μέρος.


Ford: ΝΕΑ εποχή Service & ανέπαφων υπηρεσιών. Και με Bonus πιστότητας!

Αν και η εικόνα του εξωτερικού μέρους είναι σκοτεινή, το μικρό φωτιζόμενο κομμάτι μας αφήνει να δούμε τη γραμμή που ακολουθεί η σχεδίαση του μοντέλου, αλλά και την υπογραφή των φώτων ημέρας που είναι ενσωματωμένα στους προβολείς. Από κει και πέρα η μισή από την εξάγωνη γρίλια κάνει επίσης την εμφάνισή της, όπως και η κεραία που θυμίζει πτερύγιο καρχαρία.
 
Εκτός από το εξωτερικό η Subaru έδωσε και μία πρώτη γεύση του εσωτερικού, δείχνοντας κατά κύριο λόγο την κάθετα τοποθετημένη οθόνη που φιλοξενεί στο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης. Ακριβώς από κάτω φαίνεται μία δεύτερη οθόνη που παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον κλιματισμό.
 
Στην κεντρική κονσόλα βλέπουμε τον επιλογέα του αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων να περιτριγυρίζεται από υποδοχές aux και USB, ενώ δειλά δειλά εμφανίζεται ένα μέρος του τιμονιού και του πίνακα οργάνων.
 
Σε ότι αφορά το κομμάτι των μηχανικών συνόλων πληροφορίες δεν έχουν υπάρξει κάτι τέτοιο όμως θα γίνει στην επίσημη αποκάλυψη του μοντέλου στις 7 Φεβρουαρίου.   

2 διαθέσιμα άρθρα για SUBARU  LEGACY