Ένα Volvo V40 με εξωτερικά καθίσματα, θυμήθηκε και μας θύμισε το MINI Cooper του Mr. Bean σε ένα από τα επεισόδια.

To Volvo V40 του… Mr. Bean (+vids)

2.293 Επισκέψεις στο άρθρο (19/11/2018)

Ένα Volvo V40 με εξωτερικά καθίσματα, θυμήθηκε και μας θύμισε το MINI Cooper του Mr. Bean σε ένα από τα επεισόδια.

Φανταζόμαστε πως λίγοι θα είναι οι άνθρωποι που δεν θα θυμούνται τον Mr. Bean, τον οποίο υποδύθηκε ο Rowan Atkinson, αλλά και το κλασικό πράσινο MINI Cooper που οδηγούσε στην χιουμοριστική σειρά που έχει προβληθεί για πολλά χρόνια σε πολλές χώρες του κόσμου, μεταξύ αυτών και στην Ελλάδα.
 
Για αυτούς που είναι πιο ένθερμοι οπαδοί της σειράς, σίγουρα θα τους έχει μείνει στο μυαλό το επεισόδιο, όπου ο Mr. Bean ενσωματώνει στην οροφή του MINI Cooper μία πολυθρόνα και καθισμένος εκεί οδηγάει το αυτοκίνητο προκειμένου να πάει στο σπίτι του.
 
Αυτή η σκηνή φαίνεται πως ενέπνευσε τους ανθρώπους μίας διαδικτυακής εκπομπής εφαρμόζοντας ένα τέτοιο σύστημα οδήγησης σε ένα παλιό Volvo V40. Για να είμαστε ακριβείς δεν είναι ακριβώς ίδιο με αυτό που συνέβη για τα γυρίσματα του Mr. Bean, ωστόσο στο μυαλό όλων βλέποντας το βίντεο έρχεται αυτή η σκηνή.
Όπως μπορείτε να δείτε μέσω μία σιδερένιας κατασκευής που είχε τη βάση της στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου, οι ιθύνοντες της εκπομπής εγκατέστησαν τρία καθίσματα, ένα τιμόνι και πετάλια, όλα λειτουργικά και αποφάσισαν να πάνε μία βόλτα. Μάλιστα ιδιαίτερη ικανοποίηση φαίνεται να παίρνουν κατά τη διάρκεια των φρεναρισμάτων όπου το αυτοκίνητο σηκώνεται στις δύο ρόδες.
 
Δείτε παρακάτω το εν λόγω βίντεο και κάντε τη σύγκριση με αυτό του Mr. Bean που ακολουθεί.
 
 

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center