Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Παράλληλα με την ανανέωση, η Honda λανσάρει και τη νέα εξοπλιστική έκδοση Civic Sport, για την οποία η ιαπωνική εταιρεία λέει πως δημιουργεί «οπτικό δεσμό με το επερχόμενο Type R».

Αισθητικά, το νέο Civic Sport διαφοροποιείται μέσω του αλλαγμένου προφυλακτήρα, του πίσω βαμμένου spoiler και των αποκλειστικών μαύρων ζαντών των 17 ιντσών.

Σχεδιαστικά, το ανανεωμένο Civic αποκτά νέα φωτιστικά σώματα, στα οποία ενσωματώνονται τα φώτα ημέρας LED, με τις αλλαγές της εμπρόσθιας όψης του να περιλαμβάνουν και την τοποθέτηση ενός νέου προφυλακτήρα.

Highlight του ανανεωμένου εσωτερικού του Civic αποτελεί το νέο σύστημα infotainment με 7άρα οθόνη, το οποίο λειτουργεί με λογισμικό Android 4.0.4.

Ανανεωμένο Honda Civic & Sport

23.335 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 7/10/2014

Η Honda ανανεώνει τις hatchback και Tourer εκδοχές του Civic τόσο αισθητικά όσο και τεχνολογικά, ενώ προσθέτει στη γκάμα του την έκδοση Sport. Το επίσημο ντεμπούτο πραγματοποιείται στην έκθεση Παρισιού.

Σχεδιαστικά, το ανανεωμένο Civic αποκτά νέα φωτιστικά σώματα, στα οποία ενσωματώνονται τα φώτα ημέρας LED, με τις αλλαγές της εμπρόσθιας όψης του να περιλαμβάνουν και την τοποθέτηση ενός νέου προφυλακτήρα. Η 5θυρη (hatchback) έκδοση, φέρει πίσω φώτα LED, spoiler και ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα, ενώ τροποποιημένα είναι και τα πλευρικά μαρσπιέ.

Οι αλλαγές του εσωτερικού είναι περιορισμένες και περιλαμβάνουν νέες επενδύσεις καθισμάτων, χρωμιωμένες χειρολαβές θυρών και μαύρο μεταλλικό φινίρισμα του πίνακα οργάνων. Highlight αποτελεί το νέο σύστημα infotainment με 7άρα οθόνη, το οποίο λειτουργεί με λογισμικό Android 4.0.4. Eπιπλέον, στον στάνταρ εξοπλισμό ανήκει πλέον το νέο σύστημα φρεναρίσματος σε χαμηλές ταχύτητες, το οποίο η Honda αποκαλεί City- Brake Active (CTBA).

Παράλληλα με την ανανέωση, η Honda λανσάρει και τη νέα εξοπλιστική έκδοση Civic Sport, για την οποία η ιαπωνική εταιρεία λέει πως δημιουργεί «οπτικό δεσμό με το επερχόμενο Type R». Οι όποιες ομοιότητες, πάντως, αρχίζουν και τελειώνουν στην εμφάνιση, καθώς δεν υπάρχουν αλλαγές στην απόδοση, με το Sport να φέρει το 1.6 i-DTEC σύνολο πετρελαίου των 120 ίππων, αλλά και το 1.800άρι μοτέρ βενζίνης των 142 ίππων. Αισθητικά, το νέο Civic Sport διαφοροποιείται μέσω του αλλαγμένου προφυλακτήρα, του πίσω βαμμένου spoiler και των αποκλειστικών μαύρων ζαντών των 17 ιντσών. Το ανανεωμένο Honda Civic θα λανσαριστεί στη χώρα μας την Ανοιξη του επόμενου έτους.