Κάψανε λιγότερο από diesel

Το stand της Honda στην Έκθεση Παρισιού

Ανανεωμένο Honda Civic 5d

Honda HR-V Prototype

Honda Jazz Prototype

Ανανεωμένο Honda CR-V Prototype

Honda Civic Type-R Concept II

Ανανεωμένο Honda Civic Tourer

Το άμεσο μέλλον της Honda στο Παρίσι

23.858 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 7/10/2014

Στο stand της Honda στην Έκθεση Παρισιού βρέθηκε η ανανεωμένη εκδοχή του Civic, αλλά και τα νέα Jazz, HR-V και Civic Type-R, όπως και το ανανεωμένο CR-V, με τα 4 τελευταία να βρίσκονται σε πρωτότυπη μορφή.

 
Ακρως ελκυστικό είναι το περίπτερο της Honda στη φετινή Έκθεση Παρισιού, καθώς εκεί βρίσκονται ορισμένα πολυαναμενόμενα μοντέλα. Καταρχάς, ντεμπούτο κάνει εκεί η ανανεωμένη εκδοχή του Civic, τόσο σε hatchback όσο και σε Tourer αμάξωμα, ενώ παράλληλα λανσάρεται η σπορτίφ στιλιστικά έκδοση Sport.

Τα υπόλοιπα βασικά εκθέματα του stand, η Honda τα αποκαλεί πρωτότυπα, αν και δείχνουν –και είναι- πολύ κοντά στην έκδοση παραγωγής τους. Στο Παρίσι, λοιπόν, κάνει την επίσημη πρώτη του το «ευρωπαϊκό» Jazz νέας γενιάς, αλλά και το νέο compact crossover της εταιρείας, το HR-V, ένα μοντέλο που επανέρχεται στη γκάμα της Honda μετά από πολυετή απουσία. Επιπλέον, παρουσιάζεται ως πρωτότυπο όχημα, το ανανεωμένο CR-V στην έκδοση ευρωπαϊκών προδιαγραφών, αλλά και η δεύτερη κατά σειρά πρωτότυπη έκδοση του «καυτού» Civic Type-R.