Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Το νέο Jazz διαθέτει μια περισσότερο μοντέρνα εμφάνιση, ενώ το μήκος του έχει αυξηθεί κατά 15 χλστ. από το παρελθόν. Θα κυκλοφορήσει στην αγορά του χρόνου το καλοκαίρι.

Νέο σύστημα ανάρτησης, καινούργιος βενζινοκινητήρας 1.3i-VTEC φιλοσοφίας «Earth Dreams Technology» και αντικατάσταση του κιβωτίου των 5 σχέσεων με ένα νέο 6άρι, για την 3η γενιά του Honda Jazz.

Στο εσωτερικό του νέου Jazz (στη φωτό το ιαπωνικό Fit) ξεχωρίζει η νέα οθόνη αφής του συστήματος πολυμέσων, η οποία αναμένεται να βρίσκεται στον στάνταρ εξοπλισμό του μοντέλου.

Honda Jazz Prototype

23.337 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 7/10/2014

Το νέο Jazz διαθέτει μια περισσότερο μοντέρνα εμφάνιση, ενώ το μήκος του έχει αυξηθεί κατά 15 χλστ. από το παρελθόν, φτάνοντας πλέον τα 3.915 χλστ. Η τρίτη γενιά του ευρωπαϊκού Jazz θα βασίζεται στη παγκόσμια μικρή πλατφόρμα της εταιρίας, με την κεντρική διάταξη του ρεζερβουάρ να διατηρείται. Η αρχιτεκτονική αυτή προσφέρει εξοικονόμηση χώρου, παρέχοντας πλεονεκτήματα ως προς την ευελιξία, την πρακτικότητα της καμπίνας και τις λύσεις αποθήκευσης. Η ευρυχωρία αναμένεται να βελτιωθεί περαιτέρω μέσω της αύξησης του μεταξονίου κατά 30 χλστ., ενώ παραμένει το ευέλικτο σύστημα καθισμάτων Honda Magic Seats.

Οι άνθρωποι της Honda «υπόσχονται» μία αναβαθμισμένη οδηγική εμπειρία σε επίπεδο ποιότητας και άνεσης για τον οδηγό και τους επιβάτες, χάρη σε ένα νέο σύστημα ανάρτησης. Νέος, όμως, είναι και ο βενζινοκινητήρας 1.3i-VTEC, ο οποίος –κατά τη Honda- θα θα προσφέρει βελτιωμένη οικονομία καυσίμου και ανώτερες επιδόσεις. Εντάσσεται στη φιλοσοφία «Earth Dreams Technology» και συνδυάζεται είτε με εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο (που αντικαθιστά την προηγούμενη πεντατάχυτη μονάδα) ή με CVT.

Το νέο Jazz θα κυκλοφορήσει στην αγορά του χρόνου το καλοκαίρι.