Οι ψηφιακές εικόνες που αποκαλύπτονται είναι φυσικά αρκετά τολμηρές.

Η γρίλια από την άλλη πλευρά έχει πιο «γήινη» σχεδίαση.

To baby-Defender;

6.966 Επισκέψεις στο άρθρο (31/1/2020)

Tι θα λέγατε εάν η Land Rover προχωρούσε στην κατασκευή ενός μοντέλου κάτω από το Defender; Πώς θα σας φαινόταν;


To περασμένο έτος έλαβε χώρα ένα όργιο φημών γύρω από το νέο Defender και από την πιθανότητα η Jaguar Land Rover να προχωρήσει στην κατασκευή ενός ακόμη μοντέλου για να το τοποθετήσει κάτω από αυτό με τιμή κάτω από τις 30.000 ευρώ. Ένα τέτοιο κόστος κτήσης θα το έκανε το πιο προσιτό μοντέλο της γκάμας και, για αυτό, ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Dejan Hristov αποφάσισε να παρουσιάσει την δική του πρόταση για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το μοντέλο.

Οι πληροφορίες έκαναν λόγο πως η σχεδίαση του θα βασιζόταν σημαντικά πάνω σε αυτή του Defender και ο Hristov το αναγνωρίζει στο σχέδιο του. Οι ψηφιακές εικόνες που αποκαλύπτονται είναι φυσικά αρκετά τολμηρές, αφού τα φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω φαίνεται απίθανο να υιοθετούν στο αυτοκίνητο παραγωγής. Η γρίλια από την άλλη πλευρά έχει πιο «γήινη» σχεδίαση ενώ και ο χαρακτήρας του μοντέλου είναι τόσο σκληραγωγημένος όσο θα περίμενε κανείς από ένα προϊόν της Land Rover.

Αντιπαράθεση υπάρχει σχετικά με το ποιο θα είναι το όνομα ενός τέτοιου αυτοκινήτου, αφού μερικοί αναφέρουν πως θα μπορούσε να ονομαστεί Land Rover 80, μιας και οι εκδόσεις του καινούριου Defender ξεκινούν από το χαρακτηριστικό νούμερο «90».

To εμπορικό του λανσάρισμα αναμένεται να γίνει το 2021 με 4κύλινδρους κινητήρες εσωτερικής καύσης και υβριδικές εκδόσεις ενώ το σύστημα τετρακίνησης θα προσφέρεται προαιρετικά στα πιο πλούσια εξοπλιστικά επίπεδα.
 

peugeot
citroen