Το δώρο της ΜΙΝΙ στο πριγκιπικό γάμο.

H βρετανική φίρμα αποφάσισε να κατασκευάσει ένα και μοναδικό ΜΙΝΙ hatchback, γιορτάζοντας με αυτό τον τρόπο την περίσταση.

Το δώρο της ΜΙΝΙ στον πριγκιπικό γάμο

2.086 Επισκέψεις στο άρθρο (10/5/2018)

Ένα από τα θέματα που απασχολεί τους Βρετανούς είναι ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι με Meghan Markle και όπως ήταν φυσικό δεν θα μπορούσαν από αυτό να ξεφύγουν και οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας, με τη ΜΙΝΙ να έχει ένα λόγο παραπάνω λόγω εντοπιότητας.

Έτσι η βρετανική φίρμα αποφάσισε να κατασκευάσει ένα και μοναδικό ΜΙΝΙ hatchback, γιορτάζοντας με αυτό τον τρόπο την περίσταση.
 
Το μοναδικό ΜΙΝΙ Cooper S, είναι βαμμένο σε λευκό χρώμα και διακοσμείται με αχνές γκρι γραμμές που παίρνουν θέση στο καπό, αλλά και στο πίσω πλαϊνό μέρος, ενώ στην πινακίδα έχουν γραφτεί τα αρχικά του ζευγαριού «M & H». Ωστόσο αυτό που ξεχωρίζει από την εξωτερική εμφάνιση, όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό είναι η οροφή του αυτοκινήτου, ο χρωματισμός της οποίας έχει αντλήσει έμπνευση από την Αμερικανική καταγωγή της νύφης και τη βρετανική του γαμπρού αλλά και της εταιρείας.
Αλλα στοιχεία που πρέπει να αναφερθούν είναι ο σχεδιασμός των ζαντών που έχουν ως θέμα την σημαία της Μεγάλης Βρετανίας, ενώ στο εσωτερικό τα καθίσματα είναι καλυμμένα από γκρι δέρμα.
 
«Ως βρετανική μάρκα με σχεδόν 60 χρόνια ιστορίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σηματοδοτήσουμε τον βασιλικό γάμο με αυτό το ειδικό φιλανθρωπικό δώρο», τόνισε ο επικεφαλής σχεδίου της ΜΙΝΙ, Oliver Heilmer, αποκαλύπτοντας πως μετά το γάμο που είναι προγραμματισμένος για τις 19 Μαΐου, η MΙΝΙ θα δωρίσει το ειδικό hatchback στο οργανισμό «Childrens HIV Association», ο οποίος με τη σειρά του θα το θέσει σε δημοπρασία προκειμένου να αποκτήσει επιπλέον έσοδα για τις δραστηριότητές του, στηρίζοντας τα παιδιά και τους νέους ανθρώπους που ζουν με αυτό τον ιό αλλά και τις οικογένειες τους.   

SPRING SEAT
NISSAN