5 φωτογραφίες »

Το Nissan GT-R.

Το έλκηθρο του Αϊ Βασίλη σε πέντε διαφορετικές μάρκες!

3.414 Επισκέψεις στο άρθρο (18/12/2020)

Χριστούγεννα χωρίς Αϊ Βασίλη καβάλα στο έλκηθρό του δε γίνεται να υπάρξουν. Πως όμως θα ήταν το όχημα του αγαπημένου Αγίου των παιδιών αν κατασκευάζονταν από πέντε διαφορετικές μάρκες; Η απάντηση δίνεται στο θέμα που ακολουθεί.

Οι άγιες ημέρες των Χριστουγέννων πλησιάζουν, με πλήθος παιδιών μικρών και... μεγάλων να περιμένουν περισσότερο ανυπόμονοι από ποτέ την έλευση του Αϊ Βασίλη, η οποία θα σημάνει την αντίστροφη μέτρηση για το τέλος ενός χρόνου που εύκολα μπορεί να χαρακτηριστεί από τους χειρότερους της πρόσφατης ιστορίας του πλανήτη.
 
Φυσικά ο Αϊ Βασίλης δεν γίνεται να φτάσει χωρίς το έλκηθρό του, το οποίο για τους ανθρώπους της Bristol Street Motors αποτέλεσε πηγή έμπνευσης, δίνοντας στη δημοσιότητα πέντε διαφορετικές εκδοχές του από πέντε διαφορετικές μάρκες.
 
Αρχικά οι σχεδιαστές επέλεξαν τη ΜΙΝΙ και εφάρμοσαν το έλκηθρο στο «σώμα» ενός Countryman ίσως με τη λογική να προσφέρει αρκετό χώρο για όλα τα χριστουγεννιάτικα δώρα. Στη συνέχεια έχουμε την έκδοση της Volkswagen και του θρυλικού Beetle, το οποίο έβαλε τέλος στην παραγωγή του, αλλά για χάρη των Χριστουγέννων έγινε ένα θαύμα και επέστρεψε για μία τελευταία εμφάνιση.
 
Τρίτο στη σειρά είναι το έλκηθρο της Tesla, για να διατηρείται το περιβάλλον καθαρό, αν και η αλήθεια είναι πως στο παραδοσιακό έλκηθρο οι τάρανδοι φροντίζουν από μόνοι τους για αυτό. Για να τελειώσει μία ώρα αρχύτερα τη δουλειά του o Αϊ Βασίλης υπάρχει η έκδοση του Nissan GT-R, ενώ για άφθονο χώρο και δύσκολες off-road διαδρομές είναι διαθέσιμο και ένα έλκηθρο Range Rover!

Η αλήθεια πάντως είναι πως κανένας δεν γνωρίζει τι μάρκα είναι το έλκυθρο του Αϊ Βασίλη.... Καλές γιορτές σε όλους σας με υγεία! 

Mercedes
moto