2 φωτογραφίες »

To μοντέλο παραγωγής.

To εσωτερικό της Alfa Romeo Tonale παραγωγής

13.814 Επισκέψεις στο άρθρο (9/10/2019)

Η Alfa Romeo προσπαθεί πάντα να δώσει άλλο αέρα στον εσωτερικό διάκοσμο των μοντέλων της. Θα τα καταφέρει στην Tonale;

Χθες σας ενημερώσαμε για την διαρροή των πρώτων εικόνων της Alfa Romeo Tonale παραγωγής στα μέσα ενημέρωσης και σήμερα φαίνεται πως οι αποκαλύψεις συνεχίζονται με τον άνθρωπο που διαχειρίζεται τον λογαριασμό alfaromeo.ita να αναρτά στο Instagram μια εικόνα από την καμπίνα του νέου SUV.

Αρχικά, σε σχέση με την μεγαλύτερη Stelvio, τo μάτι στην καμπίνα πέφτει αμέσως στον πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων που υιοθετεί πάντως την ίδια σχεδίαση. Αντίθετα, η οθόνη που υποστηρίζει το σύστημα infotainment δεν είναι πλέον ενσωματωμένη στο ταμπλό αλλά «αιωρείται» στην κορυφή της κεντρικής κονσόλας ενώ, συνεχίζοντας προς τα κάτω, παρατηρούμε πως πιο χαμηλά από τον αεραγωγό υπάρχει ένα χώρος, όπου ο οδηγός μπορεί να τοποθετεί το κινητό του. Τέλος, από την μία άκρη του ταμπλό μέχρι την άλλη υπάρχει μια χρυσή λωρίδα που από την εικόνα δεν γίνεται να καταλάβουμε αν είναι κατασκευασμένη από σκληρό πλαστικό ή έχει ξύλινη επένδυση.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου δεν έχουν αποκαλυφθεί, με την εταιρεία πάντως να αναφέρει πως πρόθεση της είναι η Τοnale στην έκδοση παραγωγής να γίνει διαθέσιμη με plug-in υβριδικό σύνολο που θα αποτελείται από ένα μοτέρ βενζίνης στον εμπρός άξονα και ένα ηλεκτρικό στον πίσω. Το παρών πάντως αναμένεται να δίνουν και μοτέρ εσωτερικής καύσης βενζίνης και diesel.

Με δεδομένο αφενός, την μεγάλη απήχηση που έχουν τα μικρά crossover στην ευρωπαϊκή και αφετέρου, ότι η Τοnale θα είναι πιο προσιτή σε σχέση με την Stelvio, το μοντέλο θα γίνει πιθανότατα το best-seller της Alfa Romeo. H πρώτη πιθανή ημερομηνία στην οποία ενδέχεται να αποκαλυφθεί η έκδοση παραγωγής είναι στις 22 Νοεμβρίου, όταν ανοίγει τις πόρτες της η Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Αντζελες.
 

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center