Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων ξεχωρίζει.

Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο αφορά τη μεγάλη οριζόντια τοποθετημένη οθόνη που καλύπτει ένα μεγάλο μέρος του ταμπλό.

Το εσωτερικό της Porsche Taycan

1.841 Επισκέψεις στο άρθρο (13/5/2019)

Οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες που αφορούν την Porsche Taycan συνεχίζουν να καταφτάνουν με γοργούς ρυθμούς. Έτσι μετά από αυτές του εξωτερικού μέρους έχουμε την τύχη να δούμε και κάποιες του εσωτερικού.

Οι φωτογραφίες μπορεί να μην έχουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα, ωστόσο είναι αρκετά ευκρινείς για να μας δώσουν μία καλή εικόνα της καμπίνας της επερχόμενης ηλεκτρικής Porsche. Όπως φαίνεται ξεκάθαρα το εσωτερικό που βλέπουμε στο δοκιμαστικό μοντέλο της Taycan είναι ίδιο με αυτό που έχουμε δει από το πρωτότυπο Mission E πάνω στο οποίο έχει βασιστεί το «πράσινο» μοντέλο.
 
Η ομοιότητα ξεκινά από τη διάταξη του πίνακα οργάνων, με το πιο εντυπωσιακό στοιχείο όμως να αφορά τη μεγάλη οριζόντια τοποθετημένη οθόνη που καλύπτει ένα μεγάλο μέρος του ταμπλό, δίπλα από τον πίνακα οργάνων. Ταυτόχρονα φαίνεται πως στην κεντρική κονσόλα έχει μεταφερθεί η οθόνης αφής που υπήρχε στη Mission E.
 
Παράλληλα στο πλαϊνό μέρος του καθίσματος του συνοδηγού μπορούμε να δούμε τα πολλά χειριστήρια που θα ρυθμίζουν ηλεκτρονικά το καθίσματα σύμφωνα με τα θέλω του εκάστοτε επιβάτη.
 
Παράλληλα αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από τον ψηφιακό πίνακα οργάνων , τα μέλη του Taycan Forum, απ όπου και διέρρευσαν οι εικόνες επεσήμαναν πως η Taycan φαίνεται πως θα έχει στη διάθεσή της το πακέτο Sport Chrono που θα ενισχύσει την ηλεκτρική της απόδοση.
 
Η νέα αμιγώς ηλεκτρική Porsche Taycan έχει προγραμματιστεί να κάνει το ντεμπούτο της τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους, με την γερμανική εταιρεία να έχει θέσει ως στόχο την πώληση 20.000 μονάδων κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους παραγωγής της.

Toyota
test center