Το ηλεκτρικό Kia EV6 GT έπεσε στην χύτρα με τα αναβολικά
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το ηλεκτρικό Kia EV6 GT έπεσε στην χύτρα με τα αναβολικά

3.548 Επισκέψεις στο άρθρο (11/7/2022)

Το ισχυρότερο Kia EV6 αφήνει πίσω του τον συντηρητικό σχεδιασμό και γίνεται πιο σπορ και πολύ πιο μυώδες.

Το Kia EV6 GT πήρε την εμφάνιση που του αρμόζει

To Kia EV6 GT μπορεί να είναι ένα από τα πιο γρήγορα 5θυρα ηλεκτρικά οικογενειακά αυτοκίνητα αλλά αυτό το γεγονός «κρύβεται» μέσα από την συντηρητική του σχεδίαση. Για αυτόν τον λόγο, ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Zephyr Designz θέλησε να μεταμορφώσει το EV6 και να του δώσει πιο σπορ σχεδιασμό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

H αεροτομή κλέβει την παράσταση

Οι αλλαγές είναι αρκετά εκτενείς και περιλαμβάνουν νέους προφυλακτήρες εμπνευσμένους από τα αγωνιστικά DTM που κάνουν το αυτοκίνητο πιο πλατύ, διαχύτες από ανθρακόνημα, καπό με αεραγωγό αλλά και μια τεράστια αεροτομή κατασκευασμένη από επίσης ανθρακόνημα που θεωρητικά θα προσφέρει στο αυτοκίνητο υψηλά επίπεδα κάθετης δύναμης. Μια ακόμη λεπτομέρεια είναι οι χάλκινες ζάντες που φαίνονται μεγαλύτερες από τις εργοστασιακές που έχουν μέγεθος 21 ίντσες. Το αυτοκίνητο εξοπλίζεται επίσης με νέα ανάρτηση που μειώνει την απόσταση του αυτοκινήτου από το έδαφος και κάνει το αυτοκίνητο πιο άκαμπτο, ώστε να προσφέρει καλύτερες επιδόσεις στην πίστα.

Στα 585 άλογα η ισχύς του Kia EV6 GT

Το εργοστασιακό Kia EV6 GT εξοπλίζεται με δύο ηλεκτρικά μοτέρ τα οποία αποδίδουν συνδυαστικά 585 άλογα και 740 Nm ροπής και συνεργάζονται με μια μεγάλη μπαταρία 77,4kWh. Η κίνηση θα μεταδίδεται και στους 4 τροχούς, με την Kia να ανακοινώνει πως το EV6 μπορεί να επιταχύνει έως τα 100χλμ./ώρα από στάση σε 3,5 δευτερόλεπτα και να φτάσει ακόμη και τα 260χλμ./ώρα σε τελική ταχύτητα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
OPEL NEA MONTELA
test center