Την σεντάν έκδοση του Nissan Leaf αποκάλυψε η εταιρεία στο πλαίσιο της Έκθεσης Αυτοκινήτου στο Πεκίνο.

Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο αναμένεται να προσφερθεί μόνο στη κινεζική αγορά για τις ανάγκες της οποίας θα πάρει το όνομα Sylphy Zero Emission.

Το ηλεκτρικό Nissan Leaf έγινε σεντάν

4.163 Επισκέψεις στο άρθρο (25/4/2018)

Την σεντάν έκδοση του Nissan Leaf αποκάλυψε η εταιρεία στο πλαίσιο της Έκθεσης Αυτοκινήτου στο Πεκίνο.

Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο αναμένεται να προσφερθεί μόνο στη κινεζική αγορά για τις ανάγκες της οποίας θα πάρει το όνομα Sylphy Zero Emission. Όπως μπορούμε να δούμε το νέο μοντέλο είναι βασισμένο στο γνωστό σε εμάς Leaf, ωστόσο έχει μεγαλώσει το «σώμα» του σε σχέση με το ηλεκτρικό hatchback που παρουσίασε πριν από κάποιους μήνες η ιαπωνική εταιρεία.
Σε αυτή τη περίπτωση η μπαταρία έχει τοποθετηθεί κάτω από τα καθίσματα για να απελευθερωθεί περισσότερος χώρος στη καμπίνα, ωστόσο μέχρι στιγμής η Nissan δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα εικόνες από το εσωτερικό. Παρόλα αυτά η φίρμα αναφέρει πως η καμπίνα είναι άνετη και εργονομική, όντας εξοπλισμένη με ένα σύστημα ψυχαγωγίας το οποίο μπορεί να συνδέεται με smartphone για αποστολή περιεχομένων όπως ήχους και βίντεο.
 
Περισσότερες πληροφορίες δε έχουν έρθει μέχρι στιγμής στο φως της δημοσιότητας, ωστόσο σύμφωνα με τη Nissan το ηλεκτρικό Sylphy θα φτάσει στην αγορά της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας αργότερα μέσα στο 2018, όταν και αναμένεται να αποκαλυφθούν και περισσότερες πληροφορίες.      

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto