Το ηλεκτρικό Range Rover θα έχει ανάλογες επιδόσεις με το V8
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το ηλεκτρικό Range Rover θα έχει ανάλογες επιδόσεις με το V8

2.291 Επισκέψεις στο άρθρο (13/12/2023)

- Γρήγορη φόρτιση χάρη στην αρχιτεκτονική 800 βολτ.
- Επιδόσεις ανάλογες με αυτές της ναυαρχίδας με το V8 μοτέρ.
- Θα περνάει μέσα από νερό βάθους 850 χιλιοστών.
- Ανοιχτή η λίστα αναμονής.

Γρήγορη φόρτιση χάρη στην αρχιτεκτονική 800 βολτ

Η Land Rover αποκάλυψε το πρώτο teaser βίντεο αλλά και επίσημες πληροφορίες για το ηλεκτρικό Range Rover. Το Range Rover Electric λέγεται πως θα προσφέρει επιδόσεις ανάλογες με αυτές του μοντέλου που εξοπλίζεται με το V8 μοτέρ, θα έχει αρχιτεκτονική 800 βολτ και θα υποστηρίζει ασύρματες ενημερώσεις λογισμικού (over-the-air). ¶νοιξε η λίστα αναμονής.

Επιδόσεις ανάλογες με αυτές της ναυαρχίδας με το V8 μοτέρ

Με λίγα λόγια το επερχόμενο Range Rover Electric χαρακτηρίζεται από τους δημιουργούς του ως το «πιο ήσυχο και εκλεπτυσμένο Range Rover που δημιουργήθηκε ποτέ». Επί του παρόντος τα δοκιμαστικά πρωτότυπα συνεχίζουν τις δοκιμές εξέλιξης σε όλο τον κόσμο, με την μάρκα να αξιολογεί την αντοχή του ηλεκτρικού συστήματος μετάδοσης κίνησης, της μπαταρίας αλλά και της ανάρτησης. Σύμφωνα με τους μηχανικούς της μάρκας, το Range Rover Electric πρόκειται να προσφέρει επιδόσεις συγκρίσιμες με τη ναυαρχίδα Range Rover V8, ενώ θα είναι εξαιρετικά ικανό σε τομείς όπως η ρυμούλκηση και η κίνηση σε κάθε έδαφος.

Θα περνάει μέσα από νερό βάθους 850 χιλιοστών

Η βάση του Range Rover Electric θα είναι η ευέλικτη Modular Longitudinal Architecture της Jaguar Land Rover. Θα σχεδιαστεί και θα κατασκευαστεί στο Ηνωμένο Βασίλειο παράλληλα με τα τρέχοντα ήπια υβριδικά και plug-in υβριδικά μοντέλα. Επιπλέον, οι μπαταρίες και οι ηλεκτρικές μονάδες κίνησης θα κατασκευαστούν και θα συναρμολογηθούν στο κέντρο παραγωγής της μάρκας στο Wolverhampton. Το Range Rover Electric θα έχει επίσης ηλεκτρική αρχιτεκτονική 800 βολτ που θα επιτρέπει γρήγορη φόρτιση, ενώ θα μπορεί να περνάει μέσα από νερό έως και 850 χιλιοστά! Επίσης το Range Rover Electric θα μπορεί να μένει ενημερωμένο αφού θα υποστηρίζει ασύρματες ενημερώσεις λογισμικού (over-the-air).

Ανοιχτή η λίστα αναμονής

Κλείνοντας, αξίζει να σημειωθεί πως η Land Rover άνοιξε μία λίστα αναμονής για όσους επιθυμούν το Range Rover Electric. Όσοι βάλουν το όνομά τους σε αυτή θα είναι από τους πρώτους που θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν προπαραγγελία.   

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
Audi