Υπεύθυνη για την κατασκευή του συγκεκριμένου κινητού είναι η εταιρεία Caviar.

Η βασική διαφορά με το iPhone είναι φυσικά στο εξωτερικό.

To iPhone του Tesla Cybertruck (+vid)

2.023 Επισκέψεις στο άρθρο (30/1/2020)

Το Tesla Cybertruck αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για έναν κατασκευαστή κινητών τηλεφώνων προκειμένου να κατασκευάσει το Cyberphone. Ένα νέο smartphone το οποίο έρχεται με βάση το iPhone 11 Pro.


Υπεύθυνη για την κατασκευή του συγκεκριμένου κινητού είναι η εταιρεία Caviar, που παρουσίασε το νέο της έργο. Το Caviar Cyberphone βασίζεται στο iPhone 11 Pro και 11 Pro Max και διατίθεται σε με μνήμες 64 GΒ, 256 GΒ και 512 GΒ. Η τιμολόγηση δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί, αλλά το κόστος κτήσης αναμένεται να είναι «αλμυρό», αν αναλογιστεί κανείς τα υπόλοιπα έργα της εταιρείας η οποία στο παρελθόν έχει παρουσιάσει τηλέφωνα διακοσμημένα με χρυσό, διαμάντια και τιμή πάνω από τις 100.000 ευρώ.
 
Η βασική διαφορά με το iPhone είναι φυσικά στο εξωτερικό, που στην προκειμένη περίπτωση είναι κατασκευασμένο αποκλειστικά από τιτάνιο. Παράλληλά διαθέτει μεταλλικές πλάκες στο μεγαλύτερο μέρος του, εκτός από μια μικρή εκτεθειμένη περιοχή στο πίσω μέρος όπου βρίσκεται η εγκατάσταση της τριπλής κάμερας. Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες πτυχές του σχεδιασμού του Cyberphone είναι το μεταλλικό κάλυμμα που κουμπώνει πάνω στην οθόνη και μπορεί να διπλωθεί για να αποτελέσει το στήριγμα του Cyberphone.
 
Όσοι ενδιαφέρονται για να αποκτήσουν το συγκεκριμένο τηλέφωνο θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την Caviar μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας. Όμως θα πρέπει να κινηθούν γρήγορα καθώς μόλις 99 μονάδες θα κατασκευαστούν.
 
Δείτε το διαφημιστικό κλιπ του Caviar Cyberphone
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
NISSAN