Το λεπτότερο αναδιπλούμενο κινητό στον κόσμο αποκτά Porsche Design
6 Φωτογραφίες »

Το λεπτότερο αναδιπλούμενο κινητό στον κόσμο αποκτά Porsche Design

1.837 Επισκέψεις στο άρθρο (21/2/2024)

- Το Honor Magic V2 RSR έχει σχεδίαση εμπνευσμένη από το καπό της Porsche 911
- Διαθέτει δύο οθόνες και θα συνοδεύεται από γραφίδα και προστατευτική θήκη
- Κοστίζει 2.100 ευρώ στην Κίνα, θα είναι ακριβότερο στην Ευρώπη

Το Honor Magic V2 RSR έχει σχεδίαση εμπνευσμένη από το καπό της Porsche 911

Η Porsche Design παρουσίασε μια ειδική έκδοση του Honor Magic V2, του λεπτότερου αναδιπλούμενου smartphone στον κόσμο. Η παραλλαγή του τηλεφώνου από την Porsche ονομάστηκε RSR και διαθέτει μια σειρά μοναδικών στοιχείων στιλιστικών πινελιών. Πιο συγκεκριμένα, οι σχεδιαστές της γερμανικής μάρκας δημιούργησαν ένα νέο κάλυμμα για το τηλέφωνο, εμπνευσμένο από το καπό της Porsche 911. Επιπλέον, η νέα έκδοση του Honor Magic V2 έχει φινίρισμα σε απόχρωση Agate Grey προερχόμενου από τη χρωματική παλέτα της Porsche, ενώ το περίβλημα της πίσω κάμερας έχει σκούρο πλαίσιο και τραπεζοειδές σχήμα.

Διαθέτει δύο οθόνες και θα συνοδεύεται από γραφίδα και προστατευτική θήκη

Το Porsche Design Honor Magic V2 RSR, όπως είναι η πλήρης ονομασία του, διαθέτει δύο οθόνες, μια αναδιπλούμενη οθόνη OLED 7,92 ιντσών και μια εξωτερική οθόνη OLED 6,43 ιντσών, με τεχνολογία «Anti-scratch NanoCrystal Shield» που παρέχει βελτιωμένη αντοχή στις γρατσουνιές. Επιπλέον, θα έχει επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, αποθηκευτικό χώρο 1TB, μνήμη RAM 16GB και τρείς κάμερες. Οι αλλαγές που έγιναν στην έκδοση Porsche Design πρόσθεσαν 3 γραμμάρια βάρους, που σημαίνει ότι το Honor V2 RSR ζυγίζει 235 γραμμάρια. Τέλος, το Magic V2 RSR θα συνοδεύεται από μια γραφίδα μέσα στο κουτί καθώς και από μια προστατευτική θήκη.

Κοστίζει 2.100 ευρώ στην Κίνα, θα είναι ακριβότερο στην Ευρώπη

Οι πωλήσεις ξεκίνησαν στην Κίνα τον περασμένο μήνα με τιμή περίπου 2.100 ευρώ, αλλά πιθανότατα θα είναι ακριβότερο στις υπόλοιπες αγορές όπου θα είναι διαθέσιμο αργότερα μέσα στο 2024.

ford
SEAT