• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Στη Στουτγκάρδη βρίσκεται το μεγαλύτερο πλυντήριο αυτοκινήτων στο κόσμο.

Το μεγαλύτερο πλυντήριο αυτοκινήτων στον κόσμο (+vid)

3.482 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 4/1/2021

4.000 αυτοκίνητα εξωτερικά και 1.000 αυτοκίνητα εσωτερικά, πλένονται κάθε ημέρα στο μεγαλύτερο πλυντήριο αυτοκινήτων του κόσμου! Δείτε το.

Στη Γερμανία βρίσκεται το μεγαλύτερο πλυντήριο αυτοκινήτων στο κόσμο, το οποίο χρειάζεται περίπου τρία λεπτά για να ολοκληρώσει το πλύσιμο ενός αυτοκινήτου εξωτερικά. Έχοντας την έδρα του στη Στουτγκάρδη και με την επωνυμία Mr. Wash, το εν λόγω πλυντήριο σύμφωνα με τους υπευθύνους έχει τη δυνατότητα να πλύνει έως και 4.000 αυτοκίνητα καθημερινά, προσφέροντας άριστες υπηρεσίες.
 
Για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο η εγκατάσταση που είναι σαν ένα μεγάλο εργοστάσιο διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό, αλλά και εξειδικευμένο προσωπικό σε περίπτωση που κάποιος ζητήσει να πλυθεί το αυτοκίνητο του με το χέρι και όχι αυτοματοποιημένα.
 
Όπως είναι φυσικό για να διατηρηθεί ένα τόσο μεγάλο πλυντήριο αυτοκινήτων απαιτείται τεράστια βιομηχανική υποδομή από πίσω του. Έτσι η εγκατάσταση πέραν των πολλών συστημάτων που διαθέτει, έχει φροντίσει να ανακυκλώνει το νέο που χρησιμοποιείται. Συγκεκριμένα το νερό που χρησιμοποιείται για το πλύσιμο των αυτοκινήτων συλλέγεται και μέσω ενός εργοστασίου επεξεργασίας νερού που το φιλτράρει, αποθηκεύεται εκ νέου για χρήση σε μελλοντικές πλύσεις.
 
Άξιο αναφοράς είναι επίσης η κατανάλωση ενέργειας που απαιτεί αφού στο βίντεο το οποίο μπορείτε να δείτε και εσείς αναφέρεται πως μόνο το θερμαινόμενο σύστημα στεγνώματος καταναλώνει 6.000 kWh ημερησίως!
 
Πάρτε μια γεύση από το μεγαλύτερο πλυντήριο αυτοκινήτων στο κόσμο στο βίντεο που ακολουθεί.