To νέο 7θέσιο SUV της Porsche;
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

To νέο 7θέσιο SUV της Porsche;

2.455 Επισκέψεις στο άρθρο (29/11/2021)

H Porsche ετοιμάζει ένα νέο SUV με θέσεις για 7 επιβάτες, για πρώτη φορά στην ιστορία της και το kolesa.ru παρουσίασε πως θα μπορούσε να μοιάζει.

Θα γεμίσει με χρήματα τα ταμεία της Porsche, όπως έκανε η Cayenne; 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Στις αρχές του 2000, δεν ήταν λίγοι οι φίλοι της Porsche που δεν είδαν με καλό μάτι την επιλογή της φίρμας να προχωρήσει στο λανσάρισμα της πρώτης Cayenne, θεωρώντας πως η Porsche θα έχανε το σπορ DNA της. Τελικά, κάτι τέτοιο δεν συνέβη, ενώ αποδείχθηκε πως η επιτυχία της Cayenne, αλλά και της Macan που ακολούθησε, γέμισε με χρήματα τα ταμεία της Porsche.

Cayenne με τρεις σειρές καθισμάτων και εμφάνιση από την Taycan

Τώρα, η Porsche φαίνεται πως είναι έτοιμη να λανσάρει ακόμη ένα SUV, με τις φίρμες μάλιστα να κάνουν λόγο πως πρόκειται να διατεθεί με τρεις σειρές καθισμάτων, κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά για αυτοκίνητο της φίρμας. Με δεδομένο πως μέχρι αυτή την στιγμή, δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με την σχεδίαση που θα έχει το νέο αυτό SUV, οι σχεδιαστές του kolesa.ru παρουσίασαν την δική τους πρόταση για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το αυτοκίνητο, παίρνοντας ως βάση την τωρινής γενιάς Cayenne και επιμηκύνοντας το μεταξόνιό της στο πίσω μέρος, ώστε να χωρέσει η τρίτη σειρά καθισμάτων. Φυσικά, ο πρόβολος και το πίσω μέρος του SUV θυμίζει έντονα την αμιγώς ηλεκτρική Taycan, ιδιαίτερα όσον αφορά στα φωτιστικά σώματα.

Plug-in υβριδική και αμιγώς ηλεκτρική η νέα Porsche 

Πληροφορίες για την φαρέτρα του αυτοκινήτου δεν υπάρχουν αυτή την στιγμή. Οι πρώτες διαρροές πάντως, κάνουν λόγο πως πρόκειται να υιοθετήσει ένα Plug-in υβριδικό σύνολο και πως θα προσφερθεί και σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση σε μεταγενέστερο χρόνο. Αλλωστε, η φίρμα θεωρεί πως το 2030, το 80% των πωλήσεων της θα αποτελείται από Plug-in και αμιγώς ηλεκτρικά.

Mετά το 2025 ο ερχομός της

Μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχει γίνει γνωστό ούτε το όνομα του αυτοκινήτου. Αυτό που γνωρίζουμε αυτή την στιγμή είναι πως δεν πρόκειται να το δούμε πριν το 2025.

Η πρώτη 7θέσια Porsche στην ιστορία!
- Cayenne σε σουλούπι και Taycan σε εμφάνιση
- Plug-in υβριδική και αμιγώς ηλεκτρική
- Mετά το 2025 ο ερχομός της
Λέτε να γίνει επιτυχία όπως η Cayenne;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
moto