O Δούκας του Sussex ήταν από τους πρώτους που είδε τη νέα γενιά του Defender.

Η Land Rover συνεχίζει να αναπτύσσει τη διαφημιστική καμπάνια ενόψει της επίσημης αποκάλυψης του νέου Defender.

Το νεο Defender με πλήρες καμουφλάζ.

Το νέο Defender με πριγκιπική συνοδεία

1.918 Επισκέψεις στο άρθρο (13/5/2019)

Η Land Rover συνεχίζει να αναπτύσσει τη διαφημιστική καμπάνια ενόψει της επίσημης αποκάλυψης του νέου Defender, δίνοντας στη δημοσιότητα νέες εικόνες του βρετανικού SUV με διαφορετικό καμουφλάζ αλλά και… πριγκιπική συνοδεία.

Το νέο καμουφλάζ με το οποίο «έντυσε» η εταιρεία το μοντέλο αποτελεί μέρος της χορηγίας της Land Rover για το αθλητικό γεγονός για τραυματισμένο ή πληγωμένο προσωπικό σωμάτων ασφαλείας, που ονομάζεται «Invictus Games» και από το 2014 που υφίσταται αποτελεί «πνευματικό τέκνο» του πρίγκιπα Χάρι.
 
Μάλιστα ο Δούκας του Sussex ήταν από τους πρώτους που είδε τη νέα γενιά του Defender έστω και με καμουφλάζ, χωρίς να χάσει την ευκαιρία να φωτογραφηθεί μαζί του. Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρίγκιπας Χάρι θα δώσει το παρών σε μία εκδήλωση εορτασμού που θα γίνει στο Zuiderpark της Ολλανδίας, όπου θα συναντηθεί με τους διοργανωτές των Αγώνων Invictus του 2020 που θα γίνουν στη Χάγη.
 
«Έχοντας πάει στις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Αυστραλία, είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε αυτό το γεγονός πίσω στην Ευρώπη. Είμαι επίσης υπερήφανος που οι συμμετέχοντες στους αγώνες θα είναι μεταξύ των πρώτων ανθρώπων στον κόσμο που θα οδηγήσουν τον νέο Defender στη δοκιμασία Jaguar Land Rover Driving Challenge στη Χάγη», είπε ο Διευθύνων Σύμβουλος της JLR, Ralf Speth.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από το νέο Defender, ο πρίγκιπας Χάρι μαζί με τον Ολλανδό αθλητή των Invictus Games, Jack Pastora θα δοκιμάσουν τη νέα τεχνολογία Mobility Door που είναι εφαρμοσμένη σε ένα Range Rover Sport. Αυτό το σύστημα επιτρέπει στους επιβάτες να ανοίγουν και να κλείνουν τις πόρτες με το πάτημα ενός κουμπιού, χωρίς να χρειάζεται τεντώνονται για να πιάσουν το χερούλι.
 
Οι αγώνες Invictus του 2020 θα γίνουν από τις 9 έως τις 16 Μαΐου στη Χάγη και θα συμμετάσχουν 500 τραυματίες στρατιώτες άνδρες και γυναίκες από 19 χώρες.   

Toyota
moto