Ο κάθε μεγάλος σεφ χρειάζεται έναν καλό βοηθό και όπως φαίνεται ο Jamie Oliver τον βρήκε στο «πρόσωπο» του νέου Range Rover Evoque.

Το Evoque «βοηθός» του Jamie Oliver (+vid)

4.353 Επισκέψεις στο άρθρο (17/12/2018)

Ο κάθε μεγάλος σεφ χρειάζεται έναν καλό βοηθό και όπως φαίνεται ο Jamie Oliver τον βρήκε στο «πρόσωπο» του νέου Range Rover Evoque.

O γνωστός Βρετανός σεφ οδήγησε το SUV στους δρόμους του Λονδίνου για να μεταβεί στους προμηθευτές που συνεργάζεται, προκειμένου να πάρει όλα τα απαραίτητα υλικά για να δημιουργήσει το καλύτερο burger λαχανικών της πόλης.
 
Έτσι χρησιμοποιώντας το νέο Range Rover Evoque, έγινε ένας από τους πρώτους ανθρώπους που οδηγούν το μικρό SUV της Land Rover. Ωστόσο κατά τη διάρκεια της διαδρομής την οποία μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί στο τέλος του κειμένου, το μοντέλο περνά από διάφορες «δοκιμασίες» δείχνοντας μας τις ικανότητες.
Αφού πρωτίστως μας παρουσίασε την ευελιξία του εντός πόλης, το Evoque χρειάστηκε να κόψει δρόμο περνώντας μέσα από τις σήραγγες στην Bishopsgate Goods Yard, εκεί τα κατάφερε μία χαρά απέναντι σε πολλά διαφορετικά εμπόδια και ράμπες, με πιο εντυπωσιακό το πέρασμά του μέσα από το νερό.
 
Φυσικά και όλα αυτά αποτελούν μια προωθητική ενέργεια του νέου Range Rover Evoque, ωστόσο αξίζει να αφιερώσετε δύο περίπου λεπτά για να δείτε το βίντεο.   

Toyota
moto