Το νέο Fiat 500Χ μεγαλώνει και αλλάζει κατηγορία
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο Fiat 500Χ μεγαλώνει και αλλάζει κατηγορία

10.379 Επισκέψεις στο άρθρο (10/10/2022)

Η Fiat ετοιμάζει τη νέα γενιά του 500Χ και οι πρώτες πληροφορίες για το ολοκαίνουργιο SUV κάνουν την εμφάνισή τους.

Αλλάζει κατηγορία και γίνεται C-SUV

Όντας πλέον υπό την σκέπη της Stellantis η Fiat ετοιμάζει μία «φουρνιά» από νέα μοντέλα ανάμεσα στα οποία βρίσκεται και το 500Χ της δεύτερης γενιάς. Το ολοκαίνουργιο μοντέλο θα κάνει πιθανότατα το ντεμπούτο του το 2024, όντας μεγαλύτερο σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, στοχεύοντας μάλιστα στην κατηγορία των compact SUV, αφήνοντας την κατηγορία των μικρών SUV. Μιλώντας με αριθμούς οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως από τα 4.248 χλστ., το μήκος του θα αυξηθεί στα 4.400 χλστ. για να μετακομίσει όπως προαναφέραμε στην κατηγορία των C-SUV.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μοντέρνο σχέδιο

Μέχρι στιγμής δεν έχουν κυκλοφορήσει δοκιμαστικά πρωτότυπα στους δρόμους, που θα βοηθήσουν στην εξαγωγή συμπερασμάτων για την εξωτερική εμφάνιση, ωστόσο ανεξάρτητα σχέδια παρουσιάζουν το μοντέλο με εντελώς διαφορετική εικόνα σε σχέση με το σημερινό. Σε κάθε περίπτωση αναμένεται να έχει μοντέρνα στυλιστικά στοιχεία, ενώ θα είναι εξοπλισμένο με νέες μονάδες φωτισμού LED.

Πιο άνετη καμπίνα

Το μεγαλύτερο μέγεθος θα έχει επίδραση και στο χώρο της καμπίνας. Έτσι, το νέο 500X θα γίνει πιο… οικογενειακό με περισσότερο χώρο για τους πίσω επιβάτες και μεγαλύτερο πορτμπαγκάζ για τις αποσκευές τους. Στις βασικές τεχνολογίες θα βρει κάποιος ψηφιακό πίνακα οργάνων, αλλά και το τελευταίο σύστημα infotainment.

Συνέχεια του άρθρου >>>
ELASTIKA 2024
moto