Στην εικόνα βλέπετε το concept 2020 Vision Gran Turismo.

«Το νέο GT-R το ταχύτερο σπορ αυτοκίνητο»

3.834 Επισκέψεις στο άρθρο (16/7/2018)

Ακόμα υψηλότερους στόχους για το επόμενο Nissan GT-R έχουν οι άνθρωποι της ιαπωνικής εταιρείας. Δείτε τι λένε.

NISSAN: Nissan Qashqai: Ο «βασιλιάς» των SUV

Το στόχο της Nissan να κάνει το επόμενο GT-R το ταχύτερο σπορ αυτοκίνητο στον κόσμο γνωστοποίησε με δηλώσεις του ο επικεφαλής του τμήματος σχεδιασμού της μάρκας, Alfonso Albaisa.
 
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στα διεθνή μέσα στο πλαίσιο του  στο Goodwood Festival of Speed, ο Albaisa δήλωσε ότι το επόμενο GT-R δεν θα βασίζεται μόνο GT-R50 που έδωσε το παρόν στην εκδήλωση, καθώς θα πρέπει να έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που θα το κάνουν να ξεχωρίζει, προσδίδοντάς του τη δική του ταυτότητα.
Συγκεκριμένες πληροφορίες δεν έγιναν γνωστές, ωστόσο ο επικεφαλής του τμήματος σχεδιασμού της Nissan ανέφερε πως η εταιρεία επανεξετάζει συνεχώς τα σκίτσα που υπάρχουν για το επόμενης γενιάς GT-R, ενώ παράλληλα με αυτό συνεχίζεται και η εξέλιξη του κινητήρα αλλά και της νέας πλατφόρμας.
 
Τέλος ανέφερε πως αυτή τη στιγμή η πρόκληση βρίσκεται στους μηχανικούς και μόλις αυτοί ολοκληρώσουν τη δουλειά τους, αναφορικά με τις τεχνικές προδιαγραφές τότε θα ξεκινήσει η δική του δουλειά, ενώ πρόσθεσε πως η ηλεκτροκίνηση μπορεί να είναι ένα μέρος του νέου κινητήρας, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Διαβάστε περισσότερα για το NISSAN GT-R