3 φωτογραφίες »

Το βίντεο έχει γυριστεί στην Σουηδία και συγκεκριμένα στο βόρειο τμήμα της, σε μία παγωμένη λίμνη στο Arjeplog.

Το νέο Hyundai i20 N σε δοκιμές (+vid)

2.283 Επισκέψεις στο άρθρο (6/5/2020)

Η Hyundai ετοιμάζεται για να φέρει στο προσκήνιο το νέο i20 N και μας το θύμισε μέσω ενός καταπληκτικού teaser βίντεο που το δείχνει να σαρώνει μία παγωμένη λίμνη, μαζί με τα i20 WRC και RM19, υπό τον χειρισμό του οδηγού της Hyundai Motorsport WRC, Thierry Neuville.


Το βίντεο έχει γυριστεί στην Σουηδία και συγκεκριμένα στο βόρειο τμήμα της, σε μία παγωμένη λίμνη στο Arjeplog, όπου πολλές εταιρείες του χώρου έρχονται για να τελειοποιήσουν τα μελλοντικά τους προϊόντα. Φυσικά δεν είναι το μοναδικό μέρος, καθώς πολλές φορές έχουμε δει τα ίδια αυτοκίνητα να βρίσκονται και στο Nürburgring όπως έχει συμβεί και στην περίπτωση του καυτού i20.
 
Περνώντας στα του αυτοκινήτου, παρά το καμουφλάζ είναι ορατοί οι μεγαλύτεροι τροχοί που θα συνδυάζονται με ικανότερο σύστημα πέδησης, αλλά και με ένα σύστημα εξάτμισης δύο απολήξεων. Παρούσα επίσης θα είναι και διαφορετική ανάρτηση που θα συμβάλει στον καλύτερο χειρισμό.
 
Πέραν του εντυπωσιακού βίντεο, η κορεατική μάρκα στην ενημέρωσή της δεν μας εντυπωσίασε με κάποιες πληροφορίες αναφορικά με το i20 N, οι περισσότερες εκ των οποίων παραμένουν ανεπιβεβαίωτες. Μηχανικά το «καυτό» Hyundai i20 Ν είναι πιθανό να διαθέτει έναν τούρμπο κινητήρα τεσσάρων κυλίνδρων χωρητικότητας 1,4 ή 1,6 λίτρων που θα καταστήσει την ισχύ του κοντά στα 200 άλογα. Η μετάδοση της κίνησης θα γίνεται στους δύο εμπρός τροχούς μέσω ενός μηχανικού κιβωτίου 6 σχέσεων, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται ο εξοπλισμός του με το DCT αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και ηλεκτρονικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.
 
Τέλος ένα από τα ενδιαφέροντα στοιχεία είναι πως το επερχόμενο i20 N θα χρησιμεύσει ως βάση για το επόμενο αγωνιστικό αυτοκίνητο του WRC (World Rally Championship), καθώς αυτή τη στιγμή ο ρόλος καλύπτεται από την προηγούμενη γενιά.
 
Το νέο Hyundai i20 Ν υπολογίζεται πως θα κάνει την εμφάνισή του μέσα στο 2020, ενώ η μάρκα υπογραμμίζει πως θα δώσει στη δημοσιότητα νέες πληροφορίες πολύ σύντομα.
 
Στο βίντεο εκτός από το νέο i20 Ν, εμφανίζονται επίσης τα i20 WRC και RM19. Δείτε το.
 

NEO TRAFIC
skoda