Το νέο MINI John Cooper Works concept διαθέτει ένα «αγωνιστικό» body kit, που περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες με νέα σπόιλερ μπρος και πίσω και 18άρες ζάντες.

Στο Ντιτρόιτ παρουσιάστηκε το νέο MINI John Cooper Works concept, το οποίο δεν θα απέχει πολύ από το μοντέλο παραγωγής, που θα κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο στη Γενεύη και θα λανσαριστεί αμέσως μετά.

H αναβαθμισμένη έκδοση παραγωγής πιθανότατα θα εφοδιάζεται με το ίδιο 2λιτρο μοτέρ του MINI S, που θα αποδίδει για την περίσταση 217 ίππους, ίσως και περισσότερους.

Στο πίσω μέρος του MINI John Cooper Works concept υπάρχει ένας νέος διαχύτης, που φέρει δύο χρωμιομένες εξατμίσεις, τοποθετημένες στο κέντρο.

Το νέο MINI John Cooper Works στην παραγωγή

5.763 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/1/2014

Στο Ντιτρόιτ παρουσιάστηκε το νέο MINI John Cooper Works concept, το οποίο δεν θα απέχει πολύ από το μοντέλο παραγωγής, που θα κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο στη Γενεύη και θα λανσαριστεί αμέσως μετά.

 
Στο Σαλόνι του Ντιτρόιτ έκανε ντεμπούτο το νέο MINI John Cooper Works concept, το οποίο διαθέτει πολλές αισθητικές και σπορτίφ αναβαθμίσεις, σε σχέση με το νέο MINI, ενώ αναμένεται και το μοντέλο παραγωγής –που δεν θα απέχει πολύ από το πρωτότυπο- το οποίο θα κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο στη Γενεύη.

Ειδικότερα, το νέο MINI John Cooper Works concept διαθέτει ένα «αγωνιστικό» body kit, που περιλαμβάνει ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες με νέα σπόιλερ μπρος και πίσω, τον «all time classic» αεραγωγό στο καπό, μεγαλύτερη αεροτομή στο πίσω τμήμα, ενώ φέρει και 18άρες ζάντες αλουμινίου. Επίσης, κόκκινες ρίγες περιτρέχουν το καπό, την οροφή και τα πλαϊνά τμήματα του αμαξώματος, ενώ επιπλέον κόκκινα είναι και τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών. Στο πίσω μέρος υπάρχει ένας νέος διαχύτης, που φέρει δύο χρωμιομένες εξατμίσεις, τοποθετημένες στο κέντρο. Παράλληλα, σε ευδιάκριτα σημεία εξωτερικά υπάρχουν τα λογότυπα της έκδοσης «John Cooper Works».

Σε μηχανικό επίπεδο αναμένεται η αναβαθμισμένη έκδοση παραγωγής να εφοδιάζεται με το ίδιο 2λιτρο μοτέρ του MINI S, που θα αποδίδει για την περίσταση 217 ίππους, ίσως και περισσότερους.

Tags: MINI MINI 3d