• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

H εξωτερική εμφάνιση του SUV είναι όμοια με αυτή του γνωστού μας pick-up.

Το 7θέσιο αυτό SUV πάντως δύσκολα θα το δούμε στα μέρη μας.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με νέο Terra θα αποκαλυφθούν τους αμέσως επόμενους μήνες.

O εσωτερικός διάκοσμος δεν έχει μεγάλες αλλαγές.

To νέο Nissan Terra

Διαβάστηκε από 4832 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/2/2018
 

Στην δημοσιότητα ήρθαν οι πρώτες εικόνες του νέου SUV της Νissan, φανερά επηρεασμένο σχεδιαστικά από το γνωστό σε όλους μας pick-up.

Aρκετό καιρό πριν σας είχαμε παρουσιάσει τις πρώτες κατασκοπευτικές εικόνες του νέου SUV της Νissan, που είναι βασισμένο στο Navara και πλέον ήρθαν στο φως οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες από την ίδια την μάρκα κάτω από την ονομασία Terra.

Είναι φανερό πως η εξωτερική εμφάνιση του SUV είναι στο σύνολο της όμοια με αυτή του γνωστού μας pick-up ενώ και ο εσωτερικός διάκοσμος δεν έχει μεγάλες αλλαγές. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με νέο Terra θα αποκαλυφθούν τους αμέσως επόμενους μήνες, θεωρείται σίγουρο πάντως πως θα υιοθετήσει την οικογένεια κινητήρων του Navara, με τον γνωστό diesel των 2,3 λίτρων να είναι το σημείο αναφοράς.
 
Η Νissan αναφέρει ότι το νέο Τerra είναι μέρος της νέας στρατηγικής με το όνομα «Νissan M.O.V.E to 2022» και αναφέρεται στην προσπάθεια της μάρκας να αυξήσει τις πωλήσεις της κατά 40% στις κατηγορίες των μεγάλων SUV και των ελαφρών επαγγελματικών μέχρι το 2022.

Το 7θέσιο αυτό SUV πάντως δύσκολα θα το δούμε στα μέρη μας καθώς η μάρκα το προορίζει αποκλειστικά για την αγορά της Κίνας.

Δείτε το video της Nissan

Tags: NISSAN, NAVARA, TERRA, SUV