" />
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η SEAT παρουσίασε στη Βιέννη το σπορ, station wagon Leon ST CUPRA που συνδυάζει επιδόσεις με ξεχωριστό στιλ και χρηστικότητα.

Στην Ελλάδα το νέο Leon ST CUPRA θα φτάσει την άνοιξη.

Το νέο Leon ST CUPRA ολοκληρώνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 6 δλ.

Κάτω από το καπό του νέου Leon ST CUPRA βρίσκεται ο 2λιτρος κινητήρας TSI με διπλό ψεκασμό καυσίμου και μεταβλητό χρονισμό εκκεντροφόρου με απόδοση 280 ίππους.

Το νέο SEAT Leon ST CUPRA με 280 ίππους

Διαβάστηκε από 2869 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/1/2015

Το νέο Leon ST CUPRA με τους 280 ίππους και την ευρυχωρία ενός station wagon παρουσιάστηκε στη Βιέννη και αποτελεί την πρόταση της SEAT στα σπορ οικογενειακά μοντέλα.

 
Η SEAT παρουσίασε στη Βιέννη το σπορ, station wagon Leon ST CUPRA που συνδυάζει επιδόσεις με ξεχωριστό στιλ και χρηστικότητα, αφού ο χώρος αποσκευών του μπορεί να αγγίξει τα 1.470 λτ. Σημειωτέον ότι στην Ελλάδα το νέο Leon ST CUPRA θα φτάσει την άνοιξη.

«Το νέο
Leon ST CUPRA αποτελεί το πιο ισχυρό αυτοκίνητο μαζικής παραγωγής της μάρκας. Ο συνδυασμός υψηλών επιδόσεων και δυναμισμού με την προσφερόμενη άνεση για μεγάλες αποστάσεις και η ελκυστική χρηστικότητα του το καθιστούν εντελώς μοναδικό. Το Leon ST CUPRA δείχνει τις αξίες της μάρκας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είμαστε περήφανοι για την τεχνική υπεροχή και την ποιότητα που το χαρακτηρίζουν», αναφέρει ο Jurgen Stackmann, Πρόεδρος της SEAT S.A.

Κάτω από το καπό του νέου
Leon ST CUPRA βρίσκεται ο 2λιτρος κινητήρας TSI με διπλό ψεκασμό καυσίμου και μεταβλητό χρονισμό εκκεντροφόρου με απόδοση 280 ίππους, που κάνει το εν λόγω μοντέλο να ολοκληρώνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 6 δλ.

«Το νέο
Leon CUPRA είναι ένα καθαρόαιμο SEAT – συναίσθημα και απόδοση, σχεδιασμός και δυναμική, συνδυάζονται για να προσφέρουν οδηγική απόλαυση για πολλά χιλιόμετρα. Η state-of-the-art τεχνολογία είναι εμφανής παντού. Έχουμε επενδύσει πολλά στις μικρές λεπτομέρειες για να διασφαλίσουμε πως το Leon ST CUPRA έχει την ίδια οδηγική συμπεριφορά και τον ίδιο δυναμικό και σπορτίφ χαρακτήρα – αλλά με επιπλέον χρηστικές δυνατότητες», επισημαίνει ο Dr. Matthias Rabe, Αντιπρόεδρος της SEAT S.A. για την Έρευνα και την Ανάπτυξη.