To νέο μοντέλο πραγματοποιεί γύρους στην πίστα του Nurburgring φέροντας ένα πλήρες καμουφλάζ.

Η εικόνα teaser.

Το νέο SEAT Tarraco σε δράση (+vid)

3.514 Επισκέψεις στο άρθρο (10/7/2018)

Ένα βίντεο που δείχνει το νέο SEAT Tarraco κατά τη διάρκεια δοκιμαστικών γύρων ήρθε στη δημοσιότητα.

Το νέο SEAT Tarraco έχει αρχίσει να μας απασχολεί πολύ πριν κάνει την εμφάνισή του ακόμα και ως teaser, αφού η μάρκα είχε θέσει το όνομά του σε ψηφοφορία προκειμένου να επιλέξει το κοινό, ωστόσο πλέον μετράει αντίστροφα για να κάνει την εμφάνισή του.
 
Για αυτό ακριβώς το λόγο οι άνθρωποι της μάρκας συνεχίζουν να πραγματοποιούν τις δοκιμές του 7θέσιου SUV, το οποίο όπως γίνεται ορατό και στο παρακάτω βίντεο, πραγματοποιεί γύρους στην πίστα του Nurburgring, φέροντας ένα πλήρες καμουφλάζ.
 
Οι πληροφορίες για το Tarraco έρχονται με το σταγονόμετρο, ωστόσο περιμένουμε πως το μεγάλο SUV της SEAT θα υιοθετεί πλήρως τη σύγχρονη σχεδιαστική γλώσσα της φίρμας με τη γνωστή μάσκα, τα αιχμηρά φώτα και τη χαρακτηριστική νεύρωση στο πλάι, κάτι που έχει φανεί από τη εικόνα teaser, την οποία μπορείτε να δείτε πιο πάνω.
 
Από κει και πέρα όπως έχει ειπωθεί και στο παρελθόν η καμπίνα είναι λογικό να προσφέρει τεράστιους χώρους για επιβάτες και αποσκευές, ενώ το νέο μοντέλο της SEAT, το οποίο θα προσφέρεται και σε 5θέσια έκδοση και βασίζεται στην MQB πλατφόρμα του ομίλου VW, θα είναι διαθέσιμο σε 4Χ2 και 4Χ4 εκδόσεις με κινητήρες βενζίνης από 1,5 λτ. και 150 ίππους και diesel από 2,0 λτ. με 150 ή 190 άλογα.
Στα σχέδια της ισπανικής φίρμας είναι και μια ήπια υβριδική έκδοση με ηλεκτρικό μοτέρ 12 kw και δυνατότητα καθαρής ηλεκτρικής κίνησης για μερικά χιλιόμετρα το εύρος των οποίων δεν έχει γίνει γνωστό. Το 2020 αναμένεται και μια Plug-in υβριδική έκδοση με ηλεκτρική αυτονομία κοντά στα 60 χλμ., που θα χρησιμοποιήσει το σχετικό σύστημα κίνησης του VW Golf VIII.  
 
Αξίζει να σημειωθεί πως το νέο SEAT Tarraco θα κάνει την εμφάνισή του πριν από το τέλος του έτους, με πιο πιθανό προορισμό το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού τον Οκτώβριο, ενώ τέλος φήμες αναφέρουν πως η τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει η φίρμα θα βρεθεί κάπου κοντά στις 30.000 ευρώ.
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda