• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Με περισσότερα σπορ χαρακτηριστικά, το νέο Subaru Legacy θα κάνει πρεμιέρα στο Σικάγο στις 7 Φεβρουαρίου (εικόνα το Legacy concept που είχε παρουσιαστεί την περασμένη χρονιά).

Με μια teaser εικόνα, η Subaru επιβεβαίωσε τον ερχομό του νέου Legacy, το οποίο φαίνεται ότι θα διαθέτει αμάξωμα με αρκετές σπορ γραμμές και χρωμιομένες λεπτομέρειες.

Η Subaru υπόσχεται ότι το νέο Legacy έχει επανασχεδιαστεί και θα διαθέτει στιλ 4θυρου coupe (εικόνα το Legacy concept).

Το νέο μοντέλο αναμένεται να φέρει τον 2,5 λτ. 4κύλινδρο των 175 ίππων και τον -επίσης 4 κυλίνδρων- 2λιτρο turbo κινητήρα που αποδίδει 253 ίππους (εικόνα το Legacy concept).

Το νέο Subaru Legacy «αποκαλύπτεται»

4.749 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 31/1/2014

Το νέο Legacy θα παρουσιάσει η Subaru στο Σικάγο, με την εταιρεία να υπόσχεται ένα sedan με αρκετά στοιχεία coupe και σπορτίφ χαρακτηριστικά «δανεισμένα» από το Impreza WRX.


Ford: ΝΕΑ εποχή Service & ανέπαφων υπηρεσιών. Και με Bonus πιστότητας!

Με μια teaser φωτογραφία, η Subaru επιβεβαίωσε ότι στο Σαλόνι του Σικάγου στις 7 Φεβρουαρίου (8-17 του μηνός για το κοινό) θα αποκαλύψει επίσημα το νέο Legacy, το οποίο έχει επανασχεδιαστεί εξ ολοκλήρου και έχει –όπως αναφέρει η εταιρεία- αποκτήσει στιλ 4θυρου coupe.

Ειδικότερα από την εικόνα, μπορούμε να διακρίνουμε πως πρόκειται για ένα αμάξωμα με αρκετές σπορ γραμμές, που οι φήμες θέλουν να «εμπνέονται» από το νέο Impreza WRX, ενώ ξεχωρίζουν τα νέα πιο «κοφτερά» φωτιστικά μπροστά και οι χρωμιομένες λεπτομέρειες στο πλαίσιο των πλαϊνών παραθύρων, οι οποίες τονίζουν ακόμα περισσότερο τη δυναμική παρουσία του νέου ιαπωνικού μοντέλου.

Όσον αφορά τα μηχανικά μέρη δεν έχουν ακόμα οριστικοποιηθεί, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να δούμε τον 2,5 λτ. 4κύλινδρο των 175 ίππων και τον -επίσης 4 κυλίνδρων- 2λιτρο turbo κινητήρα που αποδίδει 253 ίππους. Επιπλέον, ως προς τη μετάδοση της κίνησης τα εν λόγω μοτέρ θα συνδυάζονται με μηχανικά ή αυτόματα κιβώτια -ανάλογα την έκδοση- ενώ θα υπάρχει προαιρετικά διαθέσιμο και σύστημα 4κίνησης.

2 διαθέσιμα άρθρα για SUBARU  LEGACY