Οι πιο σημαντικές αγορές για το Leon είναι η Γερμανία, η Ισπανία και το Hνωμένο Bασίλειο.

Οι πιο σημαντικές αγορές για το Leon είναι η Γερμανία, η Ισπανία και το Hνωμένο Bασίλειο.

To πιο επιτυχημένo SEAT Leon

2.772 Επισκέψεις στο άρθρο (28/8/2017)

Το Leon σύμφωνα με την SEAT αποτελεί βασικό πυλώνα στα πλάνα της ισπανικής φίρμας για το μέλλον. Διαβάστε περισσότερα.

Μέσα σε λιγότερο από 5 χρόνια παρουσίας στην αγορά του τρίτης γενιάς Leon, η SEAT κατάφερε να πουλήσει 682.567 αυτοκίνητα κάνοντας το μοντέλο αυτό το πιο επιτυχημένο Leon στην ιστορία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η SEAT έχει πουλήσει από 1999 που λανσαρίστηκε το πρώτο Leon 1.893.279 αυτοκίνητα. Ο Wayne Griffiths, αντιπρόεδρος Πωλήσεων και Marketing της SEAT δήλωσε: « To τρίτης γενιάς Leon αποτελεί σημείο τομής για την εταιρεία και είναι βασικός πυλώνας για το μέλλον. Είναι από τα κορυφαία μοντέλα μας και μας έχει βοηθήσει και στο τομέα των επαγγελματικών αυτοκινήτων χάρη στην έκδοση estate ου έχουμε προσθέσει για πρώτη φορά σε αυτή την γενιά.»
 
Οι πιο σημαντικές αγορές για το Leon είναι η Γερμανία, η Ισπανία και το Hνωμένο Bασίλειο ενώ όπως σημείωσε και ο Griffiths, το Leon ST wagon βοήθησε σημαντικά στις πωλήσεις.

Η SEAT συνεχίζει την επιθετική της στρατηγική με το λανσάρισμα μιας σειράς από νέα μοντέλα όπως το Ateca και το Arona με τις συνολικές πωλήσεις της να έχουν αυξηθεί σύμφωνα με έρευνες κατά 13% για το τρέχον έτος.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
skoda