Oι άνθρωποι της εταιρείας κατασκεύασαν το περιορισμένης έκδοσης Tough Mudder.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Oι άνθρωποι της εταιρείας κατασκεύασαν το περιορισμένης έκδοσης Tough Mudder.

Το πιο «σκληρό» Renegade

6.482 Επισκέψεις στο άρθρο (8/6/2017)

Την ανοδική πορεία που έχει στις πωλήσεις το Renegade της Jeep, τόσο στην αγορά της Αμερικής, όσο και σε αυτή της Ευρώπης φαίνεται πως εκτίμησαν οι άνθρωποι της εταιρείας και κατασκεύασαν το περιορισμένης έκδοσης Tough Mudder.

Το συγκεκριμένο μοντέλο θα περιοριστεί σε μόλις 100 μονάδες και όπως μπορείτε να δείτε τιμάει το όνομά του, έχοντας πολύ «σκληρή» εμφάνιση.

Βασισμένο στην πλήρη έκδοση του Trailhawk.

Βασισμένο στην πλήρη έκδοση του Trailhawk.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Διατίθεται σε πορτοκαλί ή μαύρο Omaha χρώμα, με ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών και στο καπό φέρει το «σήμα της τιμής» (Badge of Honor). Επιπλέον προσφέρεται για τον οδηγό ή τους επιβάτες σετ προϊόντων που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, πετσέτα, τσάντα με κορδόνια περίσφιξης και ένα μπουκάλι με νερό.

Σε ότι αφορά το εσωτερικό δεν υπάρχουν πολλές αλλαγές, με κυριότερη την εμφάνιση του πορτοκαλί χρώματος.
Βασισμένο στην πλήρη έκδοση του Trailhawk, το Tough Mudder διαθέτει κίνηση και στους τέσσερις τροχούς, με τα συστήματα, Selec-Terrain, Hill Descent Control και Active Drive Low που παρέχει αναλογία ανίχνευσης 20: 1 για μέγιστη ικανότητα στις εκτός δρόμου διαδρομές.

Συνδυασμένος με αυτόματο κιβώτιο εννέα ταχυτήτων, ο 2.0-λίτρων Turbo diesel Multijet κινητήρας που κρύβεται κάτω από το καπό, παράγει 140 ίππους στις 3.750 στροφές / λεπτό και ροπή 350 Nm στις 1.750 σ.α.λ.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως το Tough Mudder, με τιμή 27.795 λιρών (32.000 ευρώ), είναι προικισμένο με ένα σύστημα ψυχαγωγίας Uconnect με οθόνη 5.0 ιντσών με δορυφορική πλοήγηση και θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto