Το πιο πρόσφατο teaser για το νέο Golf.

To τελευταίο teaser του νέου VW Golf

3.257 Επισκέψεις στο άρθρο (22/10/2019)

Το επόμενο Golf θα κάνει το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του στις 24 Οκτωβρίου.

To τελευταίο, πιθανότατα, teaser για το επόμενο 8ης γενιάς Golf αποκάλυψε η Volkswagen λίγες μέρες μόνο πριν την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου, που έχουμε δει «ακάλυπτο» σε αρκετές περιπτώσεις.

Η νέα εικόνα της VW δείχνει μέρος της πίσω όψης του επερχόμενου Golf εστιάζοντας στα φώτα που θα έχουν ελαφρώς παραλλαγμένη σχεδίαση σε σχέση με την τωρινή γενιά. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως ακόμα και πιο «φτωχές» εκδόσεις θα έχουν τεχνολογία LED στα φώτα τους, ενώ στα κορυφαία εξοπλιστικά επίπεδα θα προσφέρονται τα γνωστά «running lights» που έχουμε δει και σε άλλα μοντέλα του VW Group. Tέλος, το όνομα του μοντέλου δεν θα βρίσκεται αριστερά και χαμηλά στην άκρη του πορτ-μπαγκάζ αλλά στο κέντρο του κάτω από το έμβλημα της φίρμας, όπως στο T-Roc.

Στο κομμάτι των μηχανικών συνόλων σύμφωνα με τα τωρινά στοιχεία η γκάμα θα ξεκινήσει με πέντε μηχανικά σύνολα: τρικύλινδρο μοτέρ 1,0 λίτρου με 90 ίππους, ο γνωστός 1,5 TSI με 130 και 150 ίππους καθώς και δύο ντίζελ στα 2,0 λίτρα με 150 και 180 ίππους. Τουλάχιστον ο 1,5 λίτρων κινητήρας θα είναι οπωσδήποτε υποστηριζόμενος από mild-hybrid σύστημα. Αργότερα, η φιλοσοφία αυτή θα περάσει σε όλα τα μηχανικά σύνολα. Σε επόμενο στάδιο θα ακολουθήσει επίσης, το GTI με 235 ίππους, το GTI Cup με 290 ίππους και το καινούριο Golf R βέβαια με 330 ίππους. Το νέο τοπ μοντέλο θα το δούμε στη Φρανκφούρτη μεν, το 2021 δε.      

H επίσημη παρουσίαση του oλοκαίνουριου Golf θα γίνει στις 24 Οκτωβρίου.

OPEL NEA MONTELA
test center