Οι νέες εικόνες δείχνουν το νέο γερμανικό μικρομεσαίο να βρίσκεται παρκαρισμένο σε κάποιες εγκαταστάσεις.

Στο εσωτερικό φαίνεται πως έχουν υλοποιηθεί περισσότερες αλλαγές.

Nέες εικόνες του επερχόμενου VW Golf

10.226 Επισκέψεις στο άρθρο (15/10/2019)

Σε σχεδόν μια εβδομάδα γίνεται η επίσημη παρουσίαση του best-seller της VW αλλά ολοένα και περισσότερες εικόνες βλέπουν το φως της δημοσιότητας.


Mπορεί η Volkswagen να αποκαλύπτει τις τελευταίες μέρες τα πρώτα teaser για τον ερχομό του νέας γενιάς Golf, ωστόσο, την ίδια στιγμή έρχονται φως όλο και περισσότερες φωτογραφίες του αυτοκινήτου χωρίς καθόλου καμουφλάζ.

Οι νέες εικόνες δείχνουν το νέο γερμανικό μικρομεσαίο να βρίσκεται παρκαρισμένο σε κάποιες εγκαταστάσεις περιμένοντας την σειρά του να μεταφερθεί σε κάποια επίσημη αντιπροσωπεία της φίρμας ανά τον κόσμο. Μάλιστα, διέρρευσε και μια εικόνα από το εσωτερικό του αυτοκινήτου που προφανώς έχει παντού ακόμη τις ζελατίνες του, ώστε ο καινούριος του ιδιοκτήτης να το παραλάβει στην «πένα».
 
 Στο εσωτερικό φαίνεται πως έχουν υλοποιηθεί περισσότερες αλλαγές, με το ψηφιακό στοιχείο να εξαπλώνεται σε μεγάλο βαθμό, κάτι φυσικά το οποίο σας έχουμε αναφέρει στα μέχρι τώρα ρεπορτάζ μας. Κοιτώντας το σκίτσο ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η λεπτή φωτιζόμενη λωρίδα στο ταμπλό, ενώ η μάρκα χαρακτηρίζει τον εσωτερικό κόσμο του αυτοκινήτου ως «ψηφιακό πιλοτήριο».
 
Τέλος στο κομμάτι των μηχανικών συνόλων σύμφωνα με τα τωρινά στοιχεία η γκάμα θα ξεκινήσει με πέντε μηχανικά σύνολα: τρικύλινδρο μοτέρ 1,0 λίτρου με 90 ίππους, ο γνωστός 1,5 TSI με 130 και 150 ίππους καθώς και δύο ντίζελ στα 2,0 λίτρα με 150 και 180 ίππους. Τουλάχιστον ο 1,5 λίτρων κινητήρας θα είναι οπωσδήποτε υποστηριζόμενος από mild-hybrid σύστημα. Αργότερα, η φιλοσοφία αυτή θα περάσει σε όλα τα μηχανικά σύνολα. Σε επόμενο στάδιο θα ακολουθήσει επίσης, το GTI με 235 ίππους, το GTI Cup με 290 ίππους και το καινούριο Golf R βέβαια με 330 ίππους. Το νέο τοπ μοντέλο θα το δούμε στη Φρανκφούρτη μεν, το 2021 δε.      

H επίσημη παρουσίαση του oλοκαίνουριου Golf θα γίνει στις 24 Οκτωβρίου.

Toyota
moto