To τελευταίο teaser της Mercedes GLB (+vid)

1.631 Επισκέψεις στο άρθρο (10/6/2019)

Ανάμεσα στις GLA και GLC θα τοποθετηθεί η νέα GLB, η οποία θα μπορεί να μεταφέρει έως και 7 επιβάτες. Διαβάστε τι γνωρίζουμε.

To τελευταίο teaser για τη νέα GLB παρουσίασε η Mercedes, λίγο πριν αποκαλυφθεί το μοντέλο στις ΗΠΑ. H έκδοση παραγωγής θα βασιστεί φυσικά στο Concept GLB που έκανε ντεμπούτο στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Σαγκάης.

Παρακολουθώντας το video, είναι φανερό πως η Mercedes δεν θέλησε να δώσει στο κοινό μια καλή γεύση του τι πρέπει να περιμένουμε και αντ αυτού κράτησε «μυστικά» όλα τα νέα χαρακτηριστικά που θα την κάνουν να ξεχωρίζει.
Ήδη γνωρίζουμε πάντως πως η νέα GLB θα είναι ένα 7θέσιο compact SUV που θα τοποθετηθεί ουσιαστικά ανάμεσα στις GLA και GLC και έχει ήδη γίνει γνωστό πως θα έχει δύο AMG εκδόσεις «35» και «45». Ακόμα, όπως αναμενόταν άλλωστε, όλα τα μηχανικά σύνολα και ο τεχνολογικός εξοπλισμός θα είναι δάνειο από τα υπόλοιπα νέας γενιάς μοντέλα της Mercedes ενώ ενδιαφέρον προκαλούν οι διαρροές που κάνουν λόγο πως οι επιβάτες θα έχουν αρκετό χώρο πάνω από τα κεφάλια τους χάρη στην -όχι τόσο σπορ- οροφή.

Μείνετε συντονισμένοι στο AutoTρίτη για την αποκάλυψη της νέας GLB.
 

ELASTIKA 2024
NISSAN