3 φωτογραφίες »

Φωτογραφία από την τελετή.

Τον έθαψαν μαζί με Mercedes 500 E!

3.413 Επισκέψεις στο άρθρο (29/4/2020)

Απίστευτο αλλά έγινε! Γνωστός πολιτικός της Νοτίου Αφρικής θάφτηκε μέσα σε Mercedes 500 Ε, με το σώμα του δεμένο στην κάθισμα του οδηγού...

Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση πως ο Tshekede Bufton Pitso, πολιτικός της Νοτίου Aφρικής, επέλεξε να θαφτεί μέσα στην αγαπημένη του Mercedes, όπως ήταν η τελευταία του επιθυμία.

Ο Pitso, εκτός από πολιτικός, ήταν γνωστός για την αγάπη που έτρεφε στα αυτοκίνητα της Mercedes. Η επιχειρηματική δραστηριότητα τις προηγούμενες δεκαετίες στον χώρο των supermarket του είχε επιτρέψει να βγάλει αρκετά χρήματα και να αγοράσει αρκετά αυτοκίνητα της γερμανικής φίρμας.

Δυστυχώς, όσο κλονιζόταν η υγεία του, υπέφερε και η οικονομική του κατάσταση και για αυτό πούλησε όλη την συλλογή του, ωστόσο κράτησε κάποια χρήματα για να αγοράσει μεταχειρισμένη μια Mercedes 500 Ε δεκαετίας του 1990, ώστε να περνάει χρόνο στην καμπίνα της ακούγοντας ράδιο.
Η τελευταία του επιθυμία ήταν να θαφτεί μαζί με την 500 Ε και για αυτό η οικογένειά του κίνησε τις απαραίτητες διαδικασίες μέχρι που τελικά πήρε το «πράσινο φως». Το άψυχο σώμα του τοποθετήθηκε στην θέση του οδηγού δεμένο με την ζώνη ασφαλείας.

Ο υπεύθυνος των Αρχών που έδωσε την άδεια για την τελετή Thabiso Mantutle δήλωσε: «Δεν έχουμε έρθει ποτέ ξανά αντιμέτωποι με μια τέτοια επιθυμία. Έπρεπε να γίνουν πολλές διαδικασίες και να βρούμε τις σωστές διαστάσεις για τον τάφο».

Μακάβριο αλλά και λίγο ρομαντικό το συμβάν. Δεν συμφωνείτε;
 

Mercedes
Audi