Μεθυσμένος κατήγγειλε μεθυσμένο!

2.029 Επισκέψεις στο άρθρο (20/3/2019)

Ένα από ατύχημα ήταν η αιτία για να βρεθούν με «βραχιόλια» δύο οδηγοί. Διαβάστε τι έγινε...

Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος ένας οδηγός στο Ηνωμένο Βασίλειο, όταν διαπληκτίστηκε με άλλον οδηγό μετά από ελαφριά σύγκρουση που είχαν και αποφάσισε να καλέσει την Αστυνομία για να τον καταγγείλει ότι οδηγούσε μεθυσμένος.

Οι Αρχές έφτασαν αμέσως στο σημείο αλλά προχώρησαν στην σύλληψη και των δύο οδηγών, όχι λόγω του διαπληκτισμού τους αλλά επειδή και οι δύο, ύστερα από αλκοτέστ που προηγήθηκε, αποδείχθηκε πως, τελικά, ήταν και οι δύο μεθυσμένοι.
 
Το τοπικό Α.Τ μάλιστα πόσταρε στο λογαριασμό του στο twitter: «Σημειώθηκε ελαφριά σύγκρουση χωρίς υλικές ζημιές. Ο ένας οδηγός κάλεσε την Αστυνομία ισχυριζόμενος ότι ο άλλος είναι μεθυσμένος. Ξέχασε όμως πως ήταν και ο ίδιος μεθυσμένος. Και οι δύο ήταν πάνω από τα όρια. Τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες». Το όριο στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι 35, με τον έναν οδηγό το ξεπερνά κατά 5 μονάδες και τον άλλον να φτάνει το νούμερο στο 70. Δεν έγινε γνωστό ποιος από τους δύο ήταν ο μεγαλύτερος… μεθύστακας.

Η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ αποτελεί κύρια αιτία των τροχαίων ατυχημάτων στην Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα. Στο χέρι μας όλων είναι να μην πιούμε όταν πρόκειται να οδηγήσουμε ή να κρατήσουμε το κλειδί στην τσέπη και να πάρουμε ταξί, ώστε να αποφύγουμε κωμικοτραγικές καταστάσεις σαν την παραπάνω.
 

Mercedes
test center