Όπως γνωστοποίησε η Scuderia Ferrari τα αποκαλυπτήρια του μονοθεσίου θα γίνουν την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020.

Τότε θα παρουσιάσει το μονοθέσιό της η Ferrari

2.980 Επισκέψεις στο άρθρο (24/1/2020)

Την ημερομηνία όπου θα παρουσιάσει το νέο της μονοθέσιο στη Formula 1 αποκάλυψε η Ferrari, με την πρεμιέρα του κόκκινου «πυραύλου» να λαμβάνει χώρα στο ιστορικό Δημοτικό Θέατρο Romolo Valli στην ιταλική πόλη Reggio Emilia.

Όπως γνωστοποίησε η Scuderia Ferrari τα αποκαλυπτήρια του μονοθεσίου θα γίνουν την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020 και η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από τα επίσημα προφίλ της ιταλικής ομάδας, σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η τοποθεσία για την αποκάλυψη επιλέχθηκε επειδή 223 χρόνια πριν, η Reggio Emilia ήταν η πόλη στην οποία γεννήθηκε η τριχρωμία (πράσινο, λευκό, κόκκινο) που υιοθετήθηκε στη σημαία της ενοποιημένης Ιταλίας.
 
Μετά την αποκάλυψη το μονοθέσιο θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του κατά τη διάρκεια των πρώτων δοκιμών, πριν την έναρξη της σεζόν, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στην πίστα στο Montmelo της Βαρκελώνης.
 
Η Ferrari και τη νέα σεζόν θα διατηρήσει την σύνθεση των οδηγών που είχε και στο περασμένο πρωτάθλημα με τον νεαρό Charles Leclerc να είναι στο πλευρό του τέσσερις φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, Sebastian Vettel.
 
Μέσω του νέου μονοθεσίου η Scuderia ελπίζει πως θα καταφέρει να φανεί ακόμα πιο ανταγωνιστική απέναντι στους αντιπάλους της και γιατί όχι να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας τόσο στους οδηγούς, όσο και στους κατασκευαστές.

Mercedes
test center