Ο ιαπωνικός βελτιωτικός οίκος Skipper Tuning παρουσίασε μια όμορφη μετατροπή του Nissan GT-R.

Στο πακέτο της βελτιωτικής πρότασης περιλαμβάνονται τα πλευρικά μαρσπιέ, αλλά και ο πίσω αεροδυναμικός διαχύτης.

Το φαρδύ body kit σε συνδυασμό με την αερανάρτηση κάνουν το συγκεκριμένο μπλε GT-R, το αυτοκίνητο που είναι γνωστό ως «ο φονιάς των supercar».

«Τουμπανιασμένο» GT-R (+video)

12.452 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/4/2017

Δείτε μια «χορταστική» αναβάθμιση του Nissan GT-R, έτσι όπως μόνο οι Ιάπωνες ξέρουν. Αν δεν το χορτάσατε στις εικόνες, υπάρχει και σε video…

 
Ο ιαπωνικός βελτιωτικός οίκος Skipper Tuning παρουσίασε μια όμορφη μετατροπή του Nissan GT-R. Την ανακάλυψε ο αμερικάνος ειδικός στους τροχούς, η εταιρεία Vossen, όταν ταξίδεψε μέχρι τη Yokohama. «Στολισμένο» με ένα φαρδύ body kit και εξοπλισμένο με αερανάρτηση, το συγκεκριμένο μπλε GT-R, το αυτοκίνητο που είναι γνωστό ως «ο φονιάς των supercar», εντυπωσιάζει ήδη. Πόσο μάλλον όταν φέρει πλήθος εξαρτημάτων από ανθρακονήματα.

Ξεκινώντας από μπροστά, το αυτοκίνητο της Skipper Tuning διαθέτει ένα εμπρόσθιο σπόιλερ φτιαγμένο ειδικά για αυτό. Το αεροδυναμικό πακέτο περιλαμβάνει και πλήρη κάλυψη της «κοιλιάς» του αυτοκινήτου, με τα δύο αυτά αξεσουάρ να κοστίζουν ήδη 2.300 δολάρια (280.000 γιεν). 
 

Στο πακέτο περιλαμβάνονται και τα πλευρικά μαρσπιέ, αλλά και ο πίσω διαχύτης. Τα εμπρός φτερά φιλοξενούν δύο αεραγωγούς, ενώ στα πίσω βρίσκονται άλλοι 5. Με carbon φινίρισμα κοστίζουν 1.900 δολάρια οι μπροστά και 1.700 ευρώ οι πίσω. Κερασάκι στην τούρτα αποτελούν οι 20άρηδες τροχοί Vossen VFS1, αλλά και τα LED φώτα.

Δείτε παρακάτω το Nissan GT-R δια χειρός Skipper Tuning:
 

Tags: NISSAN GT-R