«Τούμπανο» η νέα BRABUS 800 XLP Superwhite
9 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

«Τούμπανο» η νέα BRABUS 800 XLP Superwhite

3.160 Επισκέψεις στο άρθρο (29/3/2022)

Η νέα BRABUS 800 XLP Superwhite διαθέτει εκκεντρικό σχεδιασμό τόσο εξωτερικά όσο και στην καμπίνα και μία ματιά στο νέο έργο της γερμανικής εταιρείας είναι αρκετή για να το επιβεβαιώσει.

Με βάση την Mercedes-AMG G 63

Ένα νέο Pick-Up πρόσθεσε στην γκάμα της η BRABUS, στο οποίο έδωσε την ονομασία 800 XLP Superwhite. Το νέο εκπληκτικό έργο της γερμανικής εταιρείας είναι βασισμένο στην Mercedes-AMG G 63 και έρχεται ως συνέχεια των 800 XLP Adventure και Superblack, τα οποία έχουμε δει σε προγενέστερο χρόνο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με το κιτ αμαξώματος Widestar

Ανάμεσα στις πολλές αλλαγές που έκαναν οι άνθρωποι της BRABUS στο αμάξωμα της G 63 για να το μετατρέψουν σε Pick-Up, προσάρμοσαν μεταξύ άλλων το κιτ αμαξώματος Widestar που περιλαμβάνει μοναδικούς θόλους τροχών, ανανεωμένη μάσκα μπροστά, προσαρμοσμένο καπό, διπλές απολήξεις εξάτμισης στο πλάι και ένα σετ τροχών 22 ιντσών με ελαστικά Pirelli Scorpion ATR.

Με 800 ίππους και 1.000 Nm ροπής

Η BRABUS έχει επίσης τροποποιήσει πλήρως τον κινητήρα του οχήματος. Πλέον ο twin-turbo V8 4,0 λίτρων προσφέρει απλόχερα στο μοντέλο 800 ίππους και 1.000 Nm ροπής. Αυτός ο κινητήρας κινεί και τους τέσσερις τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων εννέα σχέσεων. Σε ότι αφορά τους χρόνους του... θυμίζουν τον Ουσέιν Μπολτ σε φουλ φόρμα, κάνοντας το σπριντ 0-100 χλμ./ώρα σε 4,8 δευτερόλεπτα. Η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 210 χλμ./ώρα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
moto