Η Toyota γίνεται Επίσημος Συνεργάτης του Final Four της EuroLeague

 Σχολιάστε 
1.923 Επισκέψεις στο άρθρο (22/5/2024)
Η Toyota γίνεται Επίσημος Συνεργάτης του Final Four της EuroLeague

- Η Euroleague ανακοίνωσε ως νέο Επίσημο Συνεργάτη της την Toyota
- Θα παρέχει οδηγούς και οχήματα για VIP μεταφορές στο Βερολίνο
- Επιστρατεύονται 4 ηλεκτρικά bZ4X και 5 Proace Verso

Η Euroleague ανακοίνωσε ως νέο Επίσημο Συνεργάτη της την Toyota

Η Toyota δηλώνει δυναμικό «παρών» για μια ακόμη φορά στα αθλητικά δρώμενα της υφηλίου δείχνοντας εμπράκτως το κοινωνικό της πρόσωπο. Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε η Toyota είναι επίσημος χορηγός των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 και σήμερα ανακοινώθηκε από την Euroleuague ως Επίσημος Συνεργάτης του Final Four που θα διεξαχθεί στο Βερολίνο τις προσεχείς ημέρες και στο οποίο θα συμμετάσχουν δύο κορυφαίες ελληνικές ομάδες: ο Παναθηναϊκός που αποσκοπεί στην κατάκτηση του 7ου ευρωπαϊκού τίτλου και ο Ολυμπιακός, ο οποίος συμμετέχει για τρίτη συνεχόμενη σεζόν στο Final Four και στοχεύει να πάρει τον τέταρτο του τίτλο.

Θα παρέχει οδηγούς και οχήματα για VIP μεταφορές στο Βερολίνο

Η Toyota θα παρέχει οδηγούς και οχήματα για VIP μεταφορές μέσα και έξω από τη γερμανική πρωτεύουσα, μεταφέροντας επίτιμους καλεσμένους, αξιωματούχους και πρεσβευτές από και προς την Uber Arena του Βερολίνου. Για τις μεταφορικές ανάγκες της διοργάνωσης η Toyota Γερμανίας (Toyota Deutschland GmbH) και η Toyota Ευρώπης (Toyota Motor Europe) θα διαθέσουν πέντε Proace Verso και τέσσερα ηλεκτρικά bZ4X. Θυμίζουμε πως το Toyota bZ4X (δείτε εδώ τη δοκιμή του στην Ελλάδα), το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της μάρκας, ήταν ένα από τα αυτοκίνητα που συνόδευσαν την Ολυμπιακή Φλόγα εντός συνόρων σε ένα ταξίδι 5.202 χιλιομέτρων και 563 ναυτικών μιλίων, πριν αναχωρήσει για τη Γαλλία.

Δηλώσεις των επικεφαλής για τη συνεργασία Toyota & Euroleague

«Ως ηγέτες στους τομείς τους με απήχηση σε παγκόσμιο επίπεδο, η Toyota και η EuroLeague αγκαλιάζουν την καινοτομία και την υπεροχή», δήλωσε ο Gawain Davies, Senior Director of Corporate Partnerships & Licensing της Euroleague Basketball. «Η Toyota συμμετέχει ως Επίσημος Συνεργάτης του Final Four της Euroleague και αποτελεί απόδειξη της κοινής μας δέσμευσης να αναβαθμίσουμε την εμπειρία για τους επισκέπτες μας στο Βερολίνο. Μαζί οδηγούμε το παιχνίδι μπροστά», πρόσθεσε. 

«Η υποστήριξη του Final Four της EuroLeague είναι άλλο ένα ακόμα λιθαράκι στην εκτεταμένη δέσμευσή μας απέναντι στο εθνικό και το διεθνές μπάσκετ», δήλωσε ο André Schmidt, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Toyota Deutschland GmbH.

Test Center
Test Center