Toyota ΜR2 έγινε Lambo Veneto!

1.836 Επισκέψεις στο άρθρο (27/5/2019)

Αυτή είναι η απίστευτη μεταμόρφωση του ιαπωνικού roadster σε ιταλικό supercar.

H Lamborghini Veneno Roadster είναι ένα από τα πιο σχεδιαστικά ακραία μοντέλα της ιταλικής φίρμας και είναι γνωστό πως έχει αποτελέσει την έμπνευση για μια σειρά από project.

Η τελευταία προσπάθεια μίμησης έρχεται από την Ταϊλάνδη. Αν και φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν πρόκειται για το πραγματικό μοντέλο, αφού οι διαστάσεις της ρέπλικας είναι τελείως διαφορετικές, αξίζει να σημειωθεί πως κατά τα αλλά έχει γίνει μια πολύ καλή προσπάθεια από τον ιδιοκτήτη.
 
Κάτω από το ακραίο bodykit βρίσκεται ένα Τοyota ΜR2 αλλά σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τo project θέλει να ακόμη πολύ δουλειά για να τελειοποιηθεί. Ο λόγος είναι ότι δεν υπάρχουν καθόλου εμπρός φώτα, σε αντίθεση με το πίσω μέρος, που θα έλεγε κανείς πως είναι σχεδόν ίδιο με την πραγματική Veneto.

Δεν έχει γίνει γνωστό τι είδους υλικά χρησιμοποίησε ο δημιουργός για να κατασκευάσει το bodykit. Σίγουρα πάντως, πρέπει να ξόδεψε πολύ λιγότερα χρήματα από τα σχεδόν 4 εκατ. ευρώ που χρειάζονται για να κάνει κάποιος δικό του ένα τέτοιο supercar.
 

Hyundai
vw